Elevi creștini, forțați să facă felicitări de Ramadan în școlile din Marea Britanie

Școlile din Marea Britanie promovează prea puțin sărbători creștine precum Crăciunul sau Paștile, în schimb Ramadanul își face tot mai mult simțită prezența în sălile de clasă.

Astfel, s-a ajuns la situația în care, de exemplu, elevi creștini sunt forțați să facă felicitări de Ramadan.

După un material video cu un avertisment puternic pe această temă, transcriptul realizat de O chilie athonită.

 

„– După cum știți, avem o mare problemă în lumea occidentală, mai exact în Marea Britanie. Am vorbit despre asta de mult timp, oameni precum Douglas Murray au scris cărți despre asta – „Moartea Europei”, despre cum islamismul va prelua puterea, și nu doar în numele terorismului, ci de fapt prin migrația în masă și multiculturalism. Trebuie să vorbim despre ce se întâmplă, despre infiltrarea care subminează valorile conservatoare de bază, valorile creștine sau ceea ce numim civilizația occidentală de bază.

Așa că avem vreo două videoclipuri aici, pentru că în școlile britanice nu numai că nu se mai prea promovează Paștele, de exemplu, atunci când avem Paștele, dar nici Crăciunul nu-l mai promovează cu adevărat, în afară de partea comercială a acestuia. Pe de altă parte, în timpul Ramadanului îi obligă pe copiii creștini, elevi și studenți, să scrie felicitări cu „Happy Eid” și felicitări de Ramadan, și în plus predau și matematică și alte lecții folosind Ramadanul ca tematică. Să mergem la primul videoclip.

– Hei, iată de ce avem nevoie să-i școlarizăm pe copii acasă. Am luat asta de la copilul meu imediat. Ce este asta „Happy Eid”? Fericit e cine? Dacă eu nu știu, atunci nu i-o arăta copilului meu. Dacă eu nu știu, cum să știe copilul meu despre aceste lucruri? Eu nu vreau să știu, deci nici copilul meu nu vrea să știe. Ia uitați-vă la asta!

– Acum, în primul rând, multe mulțumiri pentru Turning Point UK pentru că au găsit aceste videoclipuri. Partea dezgustătoare este că se fac aceste lucruri în numele deschiderii minții, al progresismului și al liberalismului, al îmbrățișării altor culturi, dar se fac subminând cultura existentă, valorile și identitatea acestei națiuni. Aceasta este problema. Dacă s-ar trimite felicitări de Paște în toată școala, părinții acelor copii islamici, oh, ce s-ar mai plânge, oh, cât ar protesta, oh, ar desființa toți profesorii. Să trecem la următorul videoclip, unde se arată că se predă matematica și alte lecții având Ramadanul ca tematică.

– Deci, aceasta este tema de la matematică a fiicei mele pentru vacanța de Paște. Se numește Caiet de activități la matematică pe tematica Ramadanului. Acum, în primul rând, ce legătură are Ramadanul, sau orice religie, de altfel, cu matematica? Dar haideți să aruncăm o privire înăuntru! Covorașe de rugăciune – forme 2D. Unul dintre cei cinci stâlpi ai islamului este Salat, adică venerarea și rugăciunea sunt deosebit de importante. Completați cheia informațiilor lipsă și apoi colorați formele! Înțeleg vag cum se leagă de matematică prin folosirea unei chei, dar, haideți totuși! Covorașe de rugăciune – forme 2D. Numărați câte laturi, câte vertexuri…

Deci, din nou forme ale covorașelor de rugăciune. Numărătoarea. Completați numerele lipsă din aceste secvențe. Numărare în Ramadan. Numărarea este numărarea. Ce înseamnă numărare de Ramadan? E pur și simplu ridicol! Numărarea e numărare! Nu există numărare creștină sau numărare evreiască sau numărare de Ramadan. Numărarea este numărare! Simetria moscheii. Completați această imagine a unei moschei folosind linia de simetrie ca ajutătoare. O moschee este un loc de venerare pentru musulmani. Ce legătură are o moschee, ca loc de venerare pentru musulmani, cu tema de la matematică a fiicei mele? Și m-am oprit aici, pentru că iată-ne ajunși la tema de matematică: Eid Al-Fitr este o sărbătoare musulmană care marchează sfârșitul lunii sfinte de post cunoscută sub numele de Ramadan. Ce este Ramadanul? Ce se întâmplă la sfârșitul Ramadanului? De ce postesc musulmanii? Dar ce legătură are asta cu matematica? Îmi poate spune cineva, vă rog, ce legătură are asta cu matematica? Absolut ridicol! Aceasta este îndoctrinare pentru copii de 8 ani, este o rușine! Fiica mea nu va face această temă și voi vorbi cu profesorii despre asta. Este o rușine absolută!

– Bineînțeles că este o rușine absolută. Este propagandă pură și spălare de creier. Ei știu exact ce fac, dar elita politică a acestei țări în cel mai bun se complace cu asta, iar în cel mai rău caz e complice.”


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost