Licuriciul și păcăliciul

Licuriciul are probleme. Netanyahu îi dă bătăi de cap, insistă să-i termine pe palestinieni. Nu că asta l-ar deranja pe licurici, dar mulți dintre votanții lui de acasă îi fac scandal. Îi cer să oprească finanțarea genocidului din Gaza. Dacă nu ar fi alegeri în șase luni de zile nu i-ar băga în seamă, dar așa trebuie să mimeze că îi înțelege. Alte probleme are în Ucraina. Rușii înaintează și nu dau semne să se oprească. Acolo e nevoie disperată de armament.

Armament care nu prea mai e în depozitele licuriciului. Dar nu-i nimic, are păcăliciul. Doar țara lui a plătit recent câteva miliarde de dolari pt vreo șapte baterii Patriot. Măcar una poate să o cedeze Ucrainei. Așa că licuriciul l-a convocat pe păcălici la palat. Păcăliciul s-a executat și imediat s-a prezentat, doar se știe că e mare amator de deplasări externe în condiții de lux. Și odată ajuns la palat a promis că va ceda o baterie Patriot ucrainenilor. Ce mai contează un miliard de dolari când licuriciul îi dă o medalie?


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Licuriciul și păcăliciul”

  1. Pe surse ” se spune ca una dintre conditiile ” acceptarii succesului de Rosia Montana , ar fi fost ” transferul asa zise datorii in cauza ” catre acelasi ” debitor ” dar prin ” achizitii militare ” Este firesc ca aceasta marioneta de presedinte ” un Iliescu pe vremuri cu stapanii rusi ” , acum ” Un Johanis , cu ” stapanii americani ” sa faca ce ii se spune ” doar datorita lor a primit postul in sine si tot datorita lor ” poate fi scapat prin functie militara de ” Judecata de Apoi ” astea cu ” deplasarile ” s-au fumat de mult , acum ” este finalul ” Vom vedea ce va decide sau ce nu va decide CSAT , conform legislatiei romane in vigoare , care ” nu prevede dontatii catre alt stat ” , statul roman ” nefiind inca – o fundatie prezidentiala ” Ramane de vazut , daca va apare si ” ORDONTATA IN CAUZA ” CU DONATIILE MILITARE STAT CATRE ALT STAT.

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.