Prima lansare oficială a unui candidat la alegerile prezidențiale din acest an. Claudiu Târziu (AUR): Vă chem să luptăm pentru o Românie demnă, puternică și prosperă

Claudiu Târziu, președintele CNC AUR, a spus, într-un discurs ținut, sâmbătă, în cadrul evenimentului de lansare a candidatului AUR pentru alegerile prezidențiale, că România se află într-un moment de răscruce și a făcut apel la unitate, menționând importanța luptei pentru o țară demnă și prosperă.

Partidul AUR, ca orice partid mare, trebuie să ducă această bătălie pentru România prin președintele lui, a explicat Claudiu Târziu.

Declarația a fost făcută în contextul în care Consiliul Naţional de Conducere AUR a a decis, sâmbătă, ca preşedintele partidului, George Simion, să fie candidatul AUR pentru funcţia de preşedinte al României.

Tot sâmbătă a avut loc, la Arenele Romane, evenimentul de lansare a candidatului AUR pentru alegerile prezidenţiale.

„Suntem într-un moment de răscruce în care trebuie să ne hotărâm ce fel de țară dorim să lăsăm copiilor noștri. Este timpul pentru o schimbare radicală și necesară. Sunt aici să vă spun că această schimbare poate să vină prin George Simion.

De ce?

Pentru că tinerii fac revoluțiile, iar revoluția conservatoare se cere înfăptuită acum. George este tânăr, energic și dedicat cauzei naționale de foarte mulți ani.

El nu este doar președintele unui partid, e un simbol al curajului și al speranței.

Într-o epocă a incertitudinii, George Simion reprezintă vocea puternică și clară a unei generații. O generație care nu se teme să lupte pentru dreptate și adevăr. George a dovedit pricepere, ambiție și anduranță în lupta politică. A fost mereu în prima linie, a înfruntat provocările și a demonstrat că nu cedează în fața obstacolelor.

Capacitatea lui de a ajunge cu ușurință la inima românilor este un dar special. El vorbește limba poporului, trăiește printre oameni și înțelege cu adevărat ceea ce își doresc românii. Sprijinul dumneavoastră este ceea ce îl face puternic și împreună putem transforma această energie în victorie.

Partidul AUR ca orice partid mare trebuie să ducă această bătălie pentru România, prin președintele lui.

Este timpul să arătăm că suntem uniți și hotărâți să construim o țară de care să fim mândri. Acționând împreună, ca o mare echipă, avându-l ca vârf de lance pe George Simion, putem câștiga lupta pentru președinția României.

Această luptă nu este doar a lui George Simion, ci a întregii noastre generații, a mișcării noastre de renaștere națională.

Această victorie va fi dovada că România poate și trebuie să se ridice din nou, semnalul că românii sunt gata să-și ia destinul în propriile mâini și să-și construiască viitorul pe valorile și tradițiile care ne-au făcut puternici.

Vă chem să luptăm pentru o Românie demnă, puternică și prosperă. Împreună putem învinge. Istoria este scrisă chiar acum de mâna noastră. Dumnezeu să ne binecuvânteze.”


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost