Reportaj GSP despre festivalul LGBTQ de la München: Dezmăț total, copii aduși la dansuri provocatoare, evenimente sado-maso pe străzi, întâlniri pentru homosexualii care vor să adopte copii

München, orașul în care România va debuta la Campionatul European, în meciul cu Ucraina din 17 iunie, s-a îmbrăcat în „culorile curcubeului” cu ocazia festivalului LGBTQ, un eveniment care ține 16 zile, scrie GSP.

Potrivit sursei citate, München se află în plin festival Pride, care are loc exact în perioada turneului final din Germania, Euro 2024.

Motto-ul din acest an este „Uniți în diversitate- împreună împotriva dreptei”.  Și UEFA a ales un motto asemănător: „Uniți prin fotbal. Uniți în inima Europei”. Forul european a vrut „să transmită un mesaj de unitate, unire și incluziune de diversitate, unde toată lumea este binevenită”, notează sursa citată.

Dar să vedem ce se întâmplă la aceste evenimente LGBTQ

Un astfel de eveniment marca LGBTQ a avut loc, duminică, într-un parc din München, acolo unde au participat femei în costume de carnaval, bătrâni, persoane de culoare și chiar copii.

Tot în cadrul festivalului se organizează seri de speed dating, unde doritorii pot să flirteze cu 20 de persoane în decurs de două ore, dar și întâlniri pentru „familiile” LGBTIQ care vor să adopte copii, scrie GSP.

În perioada următoare, vor avea loc mai multe marșuri. Unul va fi pe lacul Chiemsee, cu bărcile, altul va fi doar pentru lesbiene, iar cel principal va avea loc pe 22 iunie, exact în ziua în care România va juca împotriva Belgiei.

Începând cu 1 octombrie 2017, cuplurile de același sex au câștigat dreptul să se căsătorească în Germania. Înainte de această dată, era posibil doar să se încheie un așa-numit „parteneriat civil”. Mai mult, homosexualii au posibilitatea legală de a adopta copii.

 

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost