Ursula von der Leyen și PPE revendică șefia Comisiei Europene, după alegerile europene: Suntem „ancora de stabilitate”

Actuala președintă a Comisiei Europene și candidată pentru un nou mandat, Ursula von der Leyen, a revendicat, duminică noapte, victoria în alegerile pentru Parlamentul European, anunță Calea Europeană.

Partidul Popular European a câştigat alegerile europene, este cel mai puternic partid şi ancora stabilităţii, iar împreună cu alţii va construi un bastion împotriva extremelor de la stânga şi de la dreapta, a declarat duminică seara, la Bruxelles, Ursula von der Leyen.

Declarația a fost făcută după închiderea urnelor în cele 27 de state membre ale UE, unde aproape unde peste 180 de milioane de cetățeni europeni au votat.

„Am câștigat alegerile europene, suntem de departe cel mai puternic partid, suntem ancora de stabilitate”, a declarat Ursula von der Leyen, candidatul principal al Partidului Popular European și actualul președinte al Comisiei Europene, viziunea sa fiind susținută de președintele PPE, Manfred Weber, care a decretat “noaptea popularilor europeni”.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Ursula von der Leyen și PPE revendică șefia Comisiei Europene, după alegerile europene: Suntem „ancora de stabilitate””

  1. Nu știu cît de ” popular ” este acest partid, dar știu cît este de util dictaturii ce e pe cale de instaurare.
    Europa a devenit o singură țară, cu un singur partid și un singur lider, ales pe viață.
    Nu știu nici ce rost a avut pentru noi, poporul , lovitura de stat din 1989, nici ” Alegerile libere ” recurente, lipsite de orice sens . Căci nu ne-au adus decît calamități pe plan personal , și pierderea independenței pe plan național.

Comentariile sunt închise.