Cărți apărute la Editura ROST

Oameni de unica folosinta
Decembrie 2015

Cartea „Oameni de unică folosință”, de Elena Ciolacu, este filmul unei vieţi obişnuite, derulat fotogramă cu fotogramă de mâna unui artist inspirat. Ar putea fi filmul vieţii oricui. Este o dramă cu un potenţial optimist. Dacă ne va emoţiona, avem şansa unui declic interior salvator.

corectitudinea-politica
Iunie 2015

Marţi, 23 Iunie 2015, Editura ROST a lansat cea mai recentă publicaţie a sa, volumul colectiv „Corectitudinea politică: „religia” marxistă a Noii Ordini Mondiale”, coordonat de William S. Lind, Andrei Dîrlău şi Irina Bazon.

cartea-marturisitorilor
Octombrie 2014

Al patrulea titlu al Editurii ROST: Cartea mărturisitorilor. Pentru o istorie a învrednicirii românești, de Răzvan Codrescu. Volumul este co-editat de Fundația ”Sfinții Închisorilor” din Pitești.

O lucrare care a fost scrisă în peste 20 de ani. Un monument al demnității românești, pe care sînt proiectate chipurile a 81 de personalități exemplare.

coperta-1-borgia
Septembrie 2014

Primul volum al cărții Cesare Borgia, Prințul Renașterii. O cronică în două volumede Dragoș Moldoveanu are 167 de pagini și costă doar 18 lei.

Bazată pe o documentare minuțioasă, scrisă alert și cu o empatie bine strunită de nevoia de obiectivitate a unui autor onest, cartea poate fi citită și ca o poveste pur și simplu, dincolo de implicațiile sale filosofico-politico-istorice.

creatia-coperta
Iunie 2014

La Editura ROST a apărut a doua carte: Creaţia şi inima omului. O perspectivă creştin-ortodoxă asupra mediului, de Pr. Michael Butler şi Andrew P. Morriss, în traducerea lui Paul S. Grigoriu.

Ianuarie 2014

Prima carte a Editurii ROST, editată în colaborare cu Fundaţia Sfinţii Închisorilor: Aurel State, Drumul crucii. Amintiri de pe front şi din gulaguri, ediţia a III-a, îngrijită şi prefaţată de Anca Crivăţ, cu o postfaţă de Marcel Petrişor şi Răzvan Codrescu.

Toate volumele pot fi comandate, la un preţ redus cu 20%, direct de la Editura ROST: [email protected], tel. 0740.103.621.

Librăriile le pot achiziţiona şi de la depozitul de carte Supergraph ([email protected], tel 021.32061.19).


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Cărți apărute la Editura ROST”

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.