Un nou an cu Rost. La mulţi ani!

Dragi prieteni, la ceas de bilanţ, avem a vă da veşti bune. Anul acesta am avut cîteva mari izbînzi cu Rost. Am făcut peste 300 de evenimente cultural-educative, cursuri de formare şi ateliere la „Casa cu Rost”, am editat două cărţi-eveniment, Corectitudinea politică. „Religia” marxistă a Noii Ordini Mondiale şi Oameni de unică folosinţă, prin Editura Rost, am pus bun început şi unei noi campanii naţionale marca Rost, „Oameni. Pentru totdeauna„, care se va derula pe durata întregului an 2016; am relansat site-ul Rost Online, crescînd relevanţa lui zi de zi, lună de lună, din august încoace ajungînd la o medie de peste 30.000 de vizitatori unici pe lună şi avînd astfel premisele pentru a deveni unul dintre site-urile de referinţă în anul ce vine.

Poate părea puţin, dar ştiţi că nu este, mai ales cînd totul se face numai pe bază de voluntariat şi cu resurse financiare drămuite. E însă loc de mai mult şi mai bine, ceea ce ne şi propunem. Şi pentru aceasta ne bazăm pe implicarea a cît mai mulţi dintre dvs., cei care ne citiţi şi rezonaţi la stilul de viaţă pe care îl propunem prin tot ce facem.

În încheiere, vă recomand, pentru zilele de vacanţă rămase, un top 15 cele mai citite articole de pe această platformă, în caz că aţi ratat vreunul.

Vă mulţumesc, în numele Rost, celor care ne-aţi citit anul acesta şi ne-aţi sprijinit cum aţi putut. Vă asigur pe toţi de dragostea şi respectul nostru, al rostitorilor/rostuitorilor. Şi vă doresc un An Nou binecuvîntat, în care roadele lucrării dvs. în lume să vă ajute să mai urcaţi o treaptă pe scara mîntuirii şi în care să aveţi parte numai de bucurii şi de oameni frumoşi în preajmă. La mulţi ani!

Adevărul despre Dan Puric

Cînd te joci cu focul Iadului…

Moschee la București, da, Biserică la Istanbul, nu

Musulmanii sînt cei mai toleranți oameni de pe pămînt?

O propunere pentru ipocriţii care susţin cauza „refugiaţilor” musulmani

Revoluţionarilor care vor să cureţe Biserica (de tot)

Biserica şi demonii din noi

Cine erau comuniștii din România interbelică?

România – spre totalitarism, în marşarier, cu acceleraţia la maximum

Comisarii pentru „legea memoriei” au început vînătoarea de fascişti. Cu Vulcănescu şi Crainic

Lucia Hossu Longin: „O lege a unor minţi rătăcite. Voi face plîngere penală iniţiatorilor ei”

Biserica Ortodoxă Română îi pomeneşte oficial pe luptătorii anticomunişti

O tragedie, două tragedii

Noaptea minții: Revista americană Glamour declară un bărbat ca fiind femeia anului 2015

MARIAN MUNTEANU: „Ne aflăm într-un moment în care putem renaşte”

 

 

Claudiu Târziu

About Claudiu Târziu

Jurnalist, scriitor şi editor; cea mai recentă carte publicată: ”Rostul generației noastre. O perspectivă conservatoare asupra României postcomuniste” (Ed. Rost, București, 2019)

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Un nou an cu Rost. La mulţi ani!”

Comentariile sunt închise.