Plimbarea de duminică după amiaza

Duminică după amiază cîteva mii de oameni au ieșit la o „plimbare” de susținere a unei televiziuni specializată în știri fabricate. Foarte bine! Dacă ei consideră că libertatea presei este în pericol e bine că au ieșit în stradă.

Am văzut și eu cîteva clipuri de la „plimbarea libertății” și m-a frapat un lucru: o mare parte a participanților erau persoane de vîrsta a treia, exact generația care s-a lăsat călcată în picioare și batjocorită de regimul comunist al lui Nicolae Ceaușescu, exact generația care în urmă cu vreo 25 de ani încerca să-și împiedice copiii să iasă în stradă în decembrie 1989 de frică să nu fie omorîți de trupele de șoc ale regimului ceaușist.

plimbarea-libertatii

Dar mă bucur că generația din urma cu 25 de ani a prins gustul libertății. Mai bine mai tîrziu decît niciodată. Din păcate se dovedește încă odată că îndoctrinarea comunistă a lăsat urme adînci. Trist este că au ieșit la o „plimbare” de susținere a unui fost informator securist, un exponent al regimului care le-a furat libertatea și le-a frînt toate visele pe care cu siguranță le-au avut în tinerețe.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Plimbarea de duminică după amiaza”

  1. Acesti sarmani au doar vina de a se fi deconectat de la propriul creier, deja putrezit de atata nefolosire, pentru a se conectata ombilical la televizor.

    Dar pe cei care i-au influentat atat de jalnic nu-i poate acuza chiar nimeni de nimic? (badea, gadea)

    Nu ma pricep la drept insa stiu ca ceva atat de rau trebuie sa aibe vreo lege sau doua impotriva.

    Ca daca ii spun unui copil fara minte sa se arunce de sus si ma asculta, cum ma pot numi? Criminal, nu?

Comentariile sunt închise.