Anarhia din SUA e opera stângii radicale

Stânga globalistă nu s-a împăcat niciodată cu alegerea lui Donald Trump în funcția de președinte al SUA. Nici măcar nu fusese ales și deja stânga își făcea planuri de demitere a sa. Și aceste eforturi s-au întețit odată ce a fost ales. Acum apelează la anarhie. Nu e de mirare că incendierile, jafurile și furturile se petrec în orașe americane aflate de generații sub controlul stângii.

În SUA poliția este sub controlul administrației locale, adică fiecare municipalitate își angajează și administrează forțele polițienești, șeful poliției fiind direct subordonat primarului. Pregătirea polițiștilor, examinarea, absolut toate angajările sunt la latitudinea autorităților locale, guvernul federal nu are absolut nici un amestec.

Minneapolis, orașul de unde a pornit răscoala, este controlat de stânga, la fel și statul Minnesota. La fel Chicago, New York, Los Angeles, Boston, Philadelphia, Washington etc. Absolut toate sunt sub administrația stângii. Adică stânga aia care luptă pentru egalitate de șanse, pentru drepturile minorităților de toate felurile șamd.

Având în vedere toate acestea, te-ai aștepta ca în orașele administrate de stânga globalistă să nu existe rasism și discriminare în rândul polițiștilor, doar sunt pregătiți și angajați de administrația locală, iar în cazul în care s-ar mai strecura și câte un rasist printre ei, ar putea sa fie imediat eliminat. Doar că aici intervine o altă problema creată tot de stânga, și anume puterea uriașă a sindicatelor.

Să luăm cazul lui Derek Chauvin, polițistul acuzat de uciderea lui George Floyd. De-a lungul celor 19 de ani cât a activat ca polițist în Minneapolis, acesta a avut 17 plângeri împotriva sa. Detalii despre natura acestor plângeri nu sunt disponibile. Aceste plângeri sunt investigate de superiorii săi, care raportează autorităților locale, care autorități locale, reamintesc, sunt de stânga. Doar că datorită sistemului implementat de stânga progresistă este foarte greu să concediezi un polițist membru al sindicatului. Odată intrat într-un asemenea sindicat e foarte greu să mai poți fi disciplinat cumva, practic ești invulnerabil și poți face ce vrei fără frică de consecințe.

O altă problemă, mai puțin discutată, are legătură cu zonele în care trebuie să patrulezi și pe care ai obligația să le protejezi ca polițist. Este o realitate de necontestat că zonele cu cele mai mari probleme, cu infracțiuni mult peste medie, cu jafuri, cu omoruri etc. sunt zonele în care locuiesc, in mod preponderent, cetățenii de culoare. Normal că un polițist care are ghinionul să fie repartizat într-o asemenea zonă, altcumva merge la lucru, este mult mai atent, mai în alertă decât dacă ar fi repartizat să patruleze într-o zonă liniștită, locuită de albi, de exemplu.

Luând toate aceste lucruri în considerare îți poți da seama de ce se întâmplă asemenea nenorociri în zonele locuite de persoanele de culoare.

Dar de ce există această discrepanță între negri și orice altă minoritate în America? Părerea mea e că tot din cauza stângii progresiste. Atâta timp cât tu le tot spui că ei au fost și încă sunt victime, că au fost și că sunt exploatați, e normal ca mulți dintre ei să creadă acest lucru. Și odată ce tu te consideri a fi victimă, e foarte greu să te ridici.

Să amintim că America a fost rasistă încă de când s-a format, de-a lungul istoriei ei au fost asupriți cam toți cei ce nu erau protestanți albi. Pe lângă negri, au fost auspriți și discriminați evreii, irlandezii, italienii, chinezii, japonezii, mexicanii etc. Cum de celelalte rase sau națiuni au reușit să se ridice prin forțe proprii și doar negri nu? Răspunsul e simplu, din cauza stângii progresiste, care a creat un sistem prin care îi ține practic prizonieri pe cei de culoare. În schimbul voturilor, le dau ceva ajutoare și le șoptesc la ureche că-s discriminați, că-s victime și că doar ei, stânga progresistă, realizează asta și că, dacă vor fi aleși, vor avea grijă să îndrepte lucrurile. Uite că nu e așa. Protestele din prezent se desfășoară în zonele controlate de zeci de ani de stânga, dar sunt îndreptate, în mod nejustificat, împotriva lui Donald Trump și a republicanilor. Păi ce treabă au republicanii și Donald Trump de cum sunt administrate Minneapolis, New York, Los Angeles, Boston, Philadelphia, Chicago, Washington? Absolut nici una.

Dacă ar fi să se revolte împotriva cuiva, ar trebui să se revolte împotriva celor care-i țin de atâta timp prizonieri în ghetto-uri, adică împotriva administrațiilor de stânga din orașele și statele unde locuiesc.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Anarhia din SUA e opera stângii radicale”

  1. Așa se dorește să se ajungă și la noi cu țiganii. Să li se inoculeze din belșug ideea că EI SUNT CEI DISCRIMINAȚI ȘI OPRIMAȚI etc. Și să se ajungă ca să îți fie teamă să te mai legi de vreo ”minoritate oprimată” ca nu care cumva să fii acuzat de RASISM, indiferent dacă persoana ”discriminată” a încercat să îți fure lanțul de la gât sau bagajele într-un mijloc de transport în comnun (o spun din experiență proprie). Asta mă face să fiu RASIST?
    Eu am respect și admir țiganii care sunt OAMENI. Nu mă interesează ce culoare are pielea ta sau din ce etnie faci parte, atâta timp cât ai niște valori și principii CA OM.
    Rasism înseamnă să judeci un om după culoarea pielii sau apartenența la o etnie, fără nici un alt considerent adițional.
    În Marea Britanie, sute și sute de fete, începânt cu vârste de la 11 ani în sus au fost violate și traficate de către bande de ”minoritari”, și poliția a tăcut, ca să nu care cumva să fie acuzată de ”RASISM”. Este vorba de infamul scandal Rotherham.

Comentariile sunt închise.