Atenţie, se deschide „Casa cu Rost” !

casa cu Rost
Luni, 26 Ianuarie a.c., ora 10.00, deschidem ceinăria-librăria „Casa cu Rost”, care este şi centru de proiecte culturale, sociale şi de formare. Cuib de prieteni, oază de bucurie, centru de excelenţă. În Bucureşti, Calea Victoriei nr. 155, bl. D1, tronson 8, etaj intermediar (intrarea de pe str. Buzesti, vizavi de agentia Tarom; iar pe colţ o farmacie).
Ceaiul, cafeaua, apa, biscuitii, fursecurile, alunele, muzica şi internetul sînt din partea casei. În fiecare zi. Plătiţi numai timpul petrecut la noi.
Cărţile şi bunătăţile gastronomice (produse bio certificate internaţional, produse handmade şi produse mănăstireşti), pe care le veţi vrea acasă, au şi ele preţul lor, desigur. Avem o ofertă variată carte, dar şi de zacuşti, gemuri, dulceţuri, siropuri, leacuri din plante pentru tot felul de afecţiuni, săpunuri de casă etc.
Programul este de luni pînă vineri, de la ora 10.00 la ora 21.00. La sfîrşit de săptămînă organizăm ateliere, cursuri şi alte evenimente. Fără îndoială că astfel de evenimente vor avea loc şi în timpul săptămînii, dar le vom anunţa la momentul oportun.
Pentru a ne urmări activităţile, intraţi pe pagina noastră de Facebook.
Vă aşteptăm cu drag! Doamne, ajută!
casa cu Rost 1 casa cu Rost 2 casa cu Rost 3 casa cu Rost 4
Claudiu Târziu

About Claudiu Târziu

Jurnalist, scriitor şi editor; cea mai recentă carte publicată: ”Rostul generației noastre. O perspectivă conservatoare asupra României postcomuniste” (Ed. Rost, București, 2019)

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost