Follow-up: Întâlnirea Naţională a Asociaţiei Părinţi Pentru Ora De Religie (Bucureşti, 2015.03.28)

Asociatia „Parinti pentru ora de Religie” (A.P.O.R.), probabil cea mai importanta asociatie de parinti din Romania, a organizat sambata, 28 martie 2015, incepand cu ora 10.00, in sala de festivitati a Colegiului National Gheorghe Lazar din Bucuresti, si la Centrul Dumitru Staniloae, intrunirea nationala a Asociatiei, la care au participat reprezentantii celor 40 de filiale existente in acest moment. Intalnirea a avut ca scop stabilirea unor directii viitoare de actiune, plecand de la scopul principal, implicarea in imbunatatirea calitatii orei de Religie si a invatamantului romanesc in general.

Dupa cum se cunoaste, in urma implicarii parintilor reuniti sub sigla A.P.O.R., care doresc o educatie religioasa de calitate in scolile publice, s-a reusit inscrierea in proportie de peste 90%, la nivelul intregii tari, a elevilor la ora de religie.

Acesta intrunire, la care au participat presedintii si vicepresedintii filialelor existente in aproape toate judetele tarii, a avut ca scop si cunoasterea reciproca a membrilor in vederea realizarii unei colaborari fructuoase in toate activitatile asociatiei care se vor desfasura pe viitor, spre binele copiilor si al generatiei viitoare pentru care suntem cu totii responsabili.

A.P.O.R. este o organizatie neguvernamentala a parintilor interesati de educatia complexa, completa si de calitate a copiilor lor, educatie care presupune, pe langa latura morala, estetica, tehnologica, si o componenta religioasa. Membrii acestei asociatii considera ca educatia fara religie inseamna scoala fara suflet, neam fara Dumnezeu si fara identitate, sustin imbunatatirea calitatii orei de Religie, precum si mentinerea rolului si importantei acestei discipline de invatamant.

Printre vorbitori: Liana Stanciu, Romeo Moșoiu, Pr. Ionuț Corduneanu, Felix Tătaru, Rafael Udriște, Alexandra Nadane, Cristina Benga, Virgiliu Gheorghe, Adrian Lemeni, PF Patriarhul Daniel.

Video:


(vezi playlist – Întâlnirea Naţională a Asociaţiei Părinţi Pentru Ora De Religie (Bucureşti, 2015.03.28) – YouTube)

Intrunirea-Nationala-a-Asociatiei-Parinti-pentru-ora-de-Religie-000-26-640x428

Foto: Follow-up: Întâlnirea Naţională a Asociaţiei Părinţi Pentru Ora De Religie (Bucureşti, 2015.03.28) – Olivian.ro – de Olivian Breda

About Olivian Breda

Olivian Breda este freelancer în Digital Marketing.Expertiza lui este în SEO (Search Engine Optimization - optimizare pentru motoarele de căutare) / UX (user experience - experiența vizitatorilor) / WordPress (platformă realizare site-uri și bloguri). Cofondator lumeaseoppc.ro (evenimente pe tema SEO & PPC) și cetd.ro (Carte și blog dedicate brandingului medicilor).Pe plan personal, este interesat de dezvoltarea personală - evenimente, sport, viața sănătoasă, voluntariat, lecturi, filme, muzică.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost