Dezbatere pe B1 Tv despre „legea antilegionară”

Mîine, 31 Iulie, de la ora 22.00, pe B1 TV, emisiunea „Special B1”, moderată de Nadia Ciurlin, va fi dedicată Legii 217/ 2015, care interzice organizațiile și simbolurile cu caracter fascist, legionar, rasist sau xenofob și promovarea cultului persoanelor vinovate de săvîrșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii. Acestei legi i s-a tot spus „legea antilegionară”, dar credem că mai corect este să o numim „legea memoriei”, un act legislativ profund anticonstituţional, antidemocratic şi antiromânesc.
Invitaţii în studio vor fi părintele Mihai-Andrei Aldea, istoricul Mircea Stănescu şi Claudiu Târziu, preşedinte al Asociaţiei Rost.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


6 comentarii la „Dezbatere pe B1 Tv despre „legea antilegionară””

 1. Lupta cu capeteniile dracesti e grea.
  Pe langa competente, trebuie binecuvantare, post, rugaciune (psaltire), si asumarea jertfei.

 2. In sfarsit o dezbatere tv. Sper sa sa se uite cat mai multi oameni si sa inteleaga ce act antinational si tradator s-a facut cu adoptarea acestei legi comandate.
  In momentul asta doar o revolutie ( a romanilor adevarati, nu a agentilor kgb si gru) ar fi solutia!

 3. O revolutie ?
  Cu cine ? Cu cei manipulati pe facebook ? Din pacate nu mai iese nimeni in strada pt acest subiect. Aceasta istorie a fost, cu buna stiinta, ascunsa.
  Generatia tanara habar nu are si nici nu o intereseaza. Ei au fost educati sa conteze numai banii, si o viata cat mai frumoasa, Si nu conteaza in ce tara, cum si in ce fel..
  Dv stiti ce fac militarii nostri la Deveselu ? Stiti ca partenerii nostri au venit ca sa-i invete lupta de strada ? Pai pt cine se antreneaza ei ? Pt propiul popor ? Inseamna ca ei stiu ca in viitor vor fi reactii. Dar pana atunci, dau legi care sa ne ingradeasca cat mai mult.
  Din pacate, nu mai am nicio speranta de la aceasta generatie iar cea viitoare este pierduta definitiv.
  Trist, foarte trist.
  AB

 4. Totusi nu putem face o petitie, ceva prin care sa se adune niste semnaturi care sa arate ca nu suntem de acord?

Comentariile sunt închise.