Apocalipsa domnului Maci

Domnul Mihai Maci scrie pe Contributors, locul unde ”recidivează” mereu, un articol halucinant şi obositor de lung pe tema ”refugiaţilor” arabi. Îi răspunde un cititor (euNuke), al cărui comentariu merită preluat şi răspândit, deoarece răspunde clar şi la obiect unora care tot agită un umanitarism ieftin, dar periculos:

“Ce are de făcut Europa? ”
Nu sunteţi în poziţia de a vorbi în numele Europei. Nicidecum în numele cetăţenilor europeni, care în majoritatea lor resping procesul imigraţionist declanşat de deciziile şi declaraţiile eurocraţiei.

Nu ştiţi cine este “Europa”. Nu cunoaşteţi Tratatele şi mecanismele Uniunii şi de aceea nu vedeţi conflictul juridic periculos dintre dreptul unionist şi cel naţional. Interpretaţi, fără nici un argument, norma eurocraţiei ca fiind norma modernizatoare, deşi diktatul cotelor obligatorii e de un primitivism şi de un barbarism şocant amintind de lucrările ”modernizatoare” ale fasciştilor şi bolşevicilor cunoscute sub numele de deportări.

Nu vă este clar cine anume decide prin diktat în ce ar trebui să constea ”umanitarismul” şi ”modernitatea” tratamentului pe care într-un mod glorios anunţaţi că ar trebui să-l oferim migranţilor.

Nu ştiţi cine sunt migranţii, nu luaţi în seamă realitatea, ştergeţi cu buretele istoria unui fenomen religios şi nici că vă pasă de legile încălcate sistematic în procesul imigraţionist artificial la care asistăm. Inventaţi pur şi simplu imigrantul ideal, omul-minune cu care să vă simţiţi confortabil de-ar fi să primească drept de şedere pe canapeaua din sufragerie. Inventaţi refugiaţi şi azilanţi. Inventaţi consumatori paşnici de democraţie, capitalism şi prosperitate, de drepturi, valori, idealuri europene. Pe aceeaşi ”logică” a migratorului perpetuu invadatorii bolşevici ai secolului trecut nu erau altceva decât nişte bieţi migranţi aflaţi în căutarea unei vieţi mai bune, a unor ceasuri de calitate şi a unor femei mai frumoase. Iar ai noştri strămoşi nu erau decât nişte paranoici apocaliptici şi extrem de egoişti, ce nu voiau să împartă beneficiile modernităţii cu amărâţii de colhoznici năpustiţi de Soviete în Europa de Est. Bine că reacţionarii, moşierii şi chiaburii medievali au fost băgaţi în puşcării de imigranţii sovietici, altfel cum mai aveam noi atâta progres astăzi?

Nu ştiţi nici măcar că românii plecaţi la muncă în UE, după aderarea la această uniune, NU sunt imigranţi.

Nu ştiţi nici că pe românii plecaţi la muncă în UE nu i-a primit nimeni cu flori şi mesaje de solidaritate, ci cu scuipaţi şi batjocură televizată.

Şi nu vorbeşte nimeni de nici o apocalipsă, ci doar de abuzuri, încălcări repetate ale suveranităţii, de deficit democratic, de diktate aiuritoare, dar e bine că adulatorii eurocraţiei continuă să trăiască în reveria lor rozalie şi să ne asigure că totul e bine, totul e frumos, totul e progres, staţi liniştiţi la locurile voastre, conducătorii noştri sunt nişte magicieni şi toţi o să fim integraţi în absolutul albastru. Mulţumim.

Liviu Daniel

About Liviu Daniel

Teolog, publicist, iubitor de frumos şi adevăr.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Apocalipsa domnului Maci”

Comentariile sunt închise.