Toalete „corecte politic” pentru imigranţi

Să nu râdeţi, căci este o ştire cît se poate de serioasă. Nemţii s-au hotărît să le creeze tot confortul imigranţilor şi, în acest sens, le vor construi inclusiv toalete „corecte politic”, să nu se simtă discriminaţi. Mai bine decât să vadă cum aceştia îşi lasă în continuare mizeria pe jos sau prin duşuri. Pentru că mulţi migranţi au rămas surprinşi de aspectul nefamiliar al toaletelor occidentale, vezi Doamne, nu ştiu cum să le folosească. Aşa că un producător german a decis să le confecţioneze toaletele cu care sunt obişnuiţi acasă. Podeaua acestora nu va fi niciodată verde, pentru că verdele este culoarea islamului, iar în poziţia ”pe colac” faţa va fi orientată spre Mecca.

Mai trebuie menţionat faptul că în unele ţări nu se foloseşte hârtia igienică, drept pentru care imigranţii provenind din acestea nici nu o întrebuinţează. Acest fapt a determinat conducerea unui mic orăşel german să ia măsuri, tipărind nişte fluturaşe cu instrucţiuni explicative, pentru care au fost acuzaţi de rasism.

Proiectul toaletei a fost prezentat în Frankfurter Allgemeine Zeitung, care i-a scris o evaluare glorioasă numind noua toaletă ”universal aplicabilă: ideală pentru defecaţie globalizată”.

Dacă le-au construit şi wc-uri speciale, să ne mai mirăm de celelalte?

Liviu Daniel

About Liviu Daniel

Teolog, publicist, iubitor de frumos şi adevăr.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Toalete „corecte politic” pentru imigranţi”

Comentariile sunt închise.