Marșul pentru viață 2016 „Pentru viață, pentru femeie, pentru familie”

Miercuri, 23 martie, de la ora 11.00, la Hotel Siqua (Calea Plevnei, nr. 59A), Asociația „Studenți pentru viață” va susține o conferință de presă despre „Luna pentru viață 1-31 martie” și Marșul pentru viață 2016 „Pentru viață, pentru femeie, pentru familie”.

Marșul pentru viață 2016 are loc pe 26 martie în aproape 130 de localități din România și Republica Moldova. Lista acestora poate fi consultată pe marsulpentruviata.ro

În București, Marșul pentru viață va începe la ora 14.00, în Parcul Unirii și se va desfășura pe traseul Parcul Unirii, Str. Bibescu Vodă, B-dul Dimitrie Cantemir, Parcul Tineretului.

În Parcul Tineretului, intrarea Șincai, începând cu ora 15.30 va avea loc concertul „Live for Life”, al artiștilor Paula Seling și Vlad Miriță, prezentat de Ioana Picoș. Intrarea este gratuită.

Alte evenimente organizate de către Asociația Studenți pentru viață în cadrul Lunii pentru viață în București:

Persoane de contact:

Alexandra Nadane, Președinte Studenți pentru viață, telefon 0751-859.467

Ioana Picoș – Purtător de cuvânt al Marșului pentru viață 2016 „Pentru viață, pentru femeie, pentru familie”, telefon 0726-469.903


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Marșul pentru viață 2016 „Pentru viață, pentru femeie, pentru familie””

  1. Orthodoxie.com a reflectat corect actiunea http://orthodoxie.com/marche-pour-la-vie-a-bucarest/
    Cei care au avut curiozitatea sa intre si pe „sursa” s-au bucurat sa constate ca participarea a fost consistenta.
    Nu am reusit sa aflam daca diaspora a sustinut manifestarea, dar avand in vedere ca domnul Capsali a fost prezent putem presupune ca da, a sustinut-o.

Comentariile sunt închise.