Neomarxiştii au găsit „fascistul” din Guvernul Cioloş

Cabinetul propus de Dacian Cioloş n-a ajuns încă să fie votat în Parlament şi este contestat deja de neomarxiştii culturali, îmbrăcaţi în haine civile. O mînă de ONG-uri, deloc întîmplător exact cele care sînt de ani mulţi împotriva religiei şi icoanelor în şcoli şi, pe de altă parte, într-o permanentă propagandă pentru „educaţia sexuală” şi pentru homosexualitate, i-au cerut lui Cioloş eliminarea din viitorul guvern a lui Marius Bostan, propus pentru Ministerul Societăţii Informaţionale. Motivul este că Marius Bostan susţine site-ul www.inliniedreapta.com, care „promovează un discurs al urii profund discriminatoriu”. Semnatarii solicitării, între care APADOR-CH, ActiveWatch, Romani Criss, Miliţia Spirituală, CJI, SAR şi Fundația pentru o Societate Deschisă, dau ca sursă un site stîngist, plin de venin şi de prostii, care îl acuză pe Marius Bostan că este extremist de dreapta. Marius Bostan este membru fondator al Fundației „Ioan Bărbuş”, vicepreședinte și director executiv al acestei organizaţii care deţine site-ul În linie Dreaptă. Bărbuş a fost şef al organizaţiei de tineret a PNŢ, în interbelic, fost deţinut politic timp de 17 ani, vicepreşedinte al PNŢCD şi senator al României, după 1990. La rîndul său, Bostan a fost lider al tineretului ţărănist, după 1990, şi a ocupat funcţii importante în două ministere, în timpul guvernării CDR. Acum este om de afaceri. Are pregătirea şi experienţa necesară pentru postul pe care a fost propus.

Nu avem nici o simpatie pentru În linie Dreaptă, după cum cititorii noştri ştiu, iar cei care au uitat pot să reia acest articol. Avem însă respectul cuvenit pentru toţi cei care s-au opus comunismului şi au suferit din acest motiv, iar ţărăniştii au dat partea lor de jertfă. Nu degeaba am fost printre organizatorii Centenarului Coposu. Prin extensie, cei care cultivă memoria unor astfel de luptători merită o oarecare atenţie. Mai ales dacă nu s-au făcut remarcaţi prin atacuri imunde sau prin răstălmăciri murdare la adresa altor luptători anticomunişti. Şi, din acest punct de vedere, lui Marius Bostan personal nu avem ce-i reproşa.

Dincolo de părerea noastră, fatalmente subiectivă, credem cu tărie că scăderile, exagerările şi erorile dintr-o publicaţie nu ar trebui să devină un capăt de acuzare pentru cel care o patronează sau o conduce. Şi nici măcar orientarea ei, care, în cazul aceste, după opinia noastră, este extrem de discutabilă. Avem de-a face aici cu dreptul la libera exprimare. Punct. Oricine încearcă să suprime libertatea de exprimare este totalitar. Şi oricine cade victimă unei astfel de practici merită apărat. Cu atît mai mult cu cît atacul vine dinspre grupări care au dovedit deja că urmăresc o agendă neomarxistă. Iată de ce nu credem că Dacian Cioloş ar trebui să plece urechea la pretenţiile grupului de gherilă care l-a luat în vizor pe Marius Bostan.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


4 comentarii la „Neomarxiştii au găsit „fascistul” din Guvernul Cioloş”

 1. “Are Iohannis mâinile murdare de sângele celor din “Colectiv”?” – Opinie de Dan Tomozei. La două săptămâni de la tragedie, autorităţile nu au răspuns încă întrebărilor jurnaliştilor –

  Preşedintele şi toţi cei care stau drepţi în faţa lui nu răspund unor întrebări esenţiale:

  1. Care a fost motivul real care a condus la decesul şi intoxicarea celor prezenţi la eveniment?

  2. A fost un accident sau o mână criminală?

  La fel cum în cazul răpirii jurnaliştilor din urmă cu zece ani, când preşedintele de atunci ştia totul, şi acum, în 2015, evenimentele urmăresc acelaşi scenariu: preluarea totală a puterii şi decimarea adversarilor cu sprijin consistent din exterior. Preşedintele Iohannis este unul dintre cei care cunosc adevărul celor petrecute în “Colectiv”, adevăr de care nu pare la fel de interesat pe cât a fost de grăbit să prăbuşească guvernul propriei ţări, ca dovadă a României lucrului bine făcut.

  Faptul că preşedintele a redevenit tăcut, nu mai suprinde pe nimeni. Atât cât a fost nevoie pentru falsele dialoguri şi negocieri cu strada şi partidele politice, Iohannis s-a încruntat, a zâmbit, a făcut o baie de mulţime, apoi a dispărut în noaptea tot mai întunecoasă a durerii celor care au pierdut un apropiat în “Colectiv”.

  Politică pe cadavre carbonizate

  Nici măcar cei din stradă nu mai pot fi convinşi de “accidentul din Colectiv”. Este tot mai clar că sute de oameni au fost folosiţi drept carne de tun politic, pentru o lovitură de stat. Acum, Iohannis are şi guvernul său.

  Noua guvernare şi noua majoritate parlamentară se vor ridica din tragedia a zeci de tineri nevinovaţi, ai căror părinţi, fraţi şi prieteni aşteaptă, la aproape două săptămâni, un răspuns clar:

  DE CE A FOST NEVOIE DE O TRAGEDIE PENTRU A DOBORÂ UN GUVERN?

  Preşedintele României, Klaus Iohannis, tace! Adevărul nu este la fel de important pentru preşedintele care se dovedeşte mai lipsit de scrupule în comparaţie cu antecesorul său. Cu fiecare tânăr care pierde lupta cu viața se coboară o nouă treaptă în tenebrele unei președinții tot mai autiste și mai periculoase pentru statul românesc, trecut din nou prin foc și sânge nevinovat!

  Cine ascunde probele din “Colectiv”?

  De când a ajuns la Cotroceni, se moare în jurul preşedintelui Iohannis, se moare şi la Bucureşti, şi la Sibiu, şi în alte locuri din România, tragediile fiind transformate în manipulări politice în care noile generaţii de români sunt folosite ca masă de manevră.

  Să recapitulăm!
  Zeci de tineri au murit inutil, alte câteva sute au fost răniţi. Imediat a fost declanşat mecanismul protestelor de stradă care s-au stins odată cu demisia guvernului Ponta. Ministrul şi preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, trădează şi se alătură noii majorităţi parlamentare al cărui premier pare să fie impus din afara României, țară a cărei imagine a fost din nou afectată la nivel internațional.

  Acesta nu este un scenariu. Este pura realitate care ne arată că, din nou, România a fost trădată de servicii, armată, administraţia centrală, şi predată intereselor străine.

  Acid folosit de naziști, arma crimei din “COLECTIV” !

  Această pagină de neagră istorie va fi înţeleasă de tinerii din stradă destul de curând, când vor descoperii că “guvernul meu” şi “România mea” nu le aparţin, pentru că ei contează cel mult ca masă de manevră şi experiment social.

  Ce nu pare să înţeleagă Iohannis şi toţi cei care îl înconjoară azi este că tinerii şi scenariile se schimbă, şi că de fiecare dată, fără excepţie, vânătorul devine vânat.
  – See more at: http://www.ziaristionline.ro/2015/11/14/are-iohannis-mainile-murdare-de-sangele-celor-din-colectiv-de-dan-tomozei-la-doua-saptamani-de-la-tragedie-autoritatile-nu-au-raspuns-inca-intrebarilor-jurnalistilor/#sthash.ZoOkSB9f.dpuf

 2. Prezentarea anumitor realitati, care azi cad sub incidenta corectitudinii politice, se poate face pe baza declaratiilor oficiale, opinii ale unor oameni politici. Ne arata chiar Evenimentul zilei de astazi. Saptamana recuta, papa Francisc, i-a invitat pe tzigani sa-si trimita copiii la scoala daca vor sa scape de mizerie si de puscarie… Ca om politic, o baza de date cu asemenea puncte de vedere, poate sa transmita mesajul eficient fara a te expune. Neglijenta mare ca si-a asociat numele cu saitul.

  MUSULMANII NU POT FI INTEGRAȚI. După 50 de ani, Generalul De Gaulle are încă dreptate.

  „E foarte bine ca exista francezi galbeni, negri sau tuciurii. Arata ca Franta e deschisa tuturor raselor si ca are o vocatie universala.Dar, cu conditia ca ei sa ramina o mica minoritate. Daca nu, Franta nu va mai fi Franta. Suntem totusi, inainte de toate un popor european de rasa alba, de cultura greco-latina si de religie crestina.
  Sa nu veniti sa povestiti basme. Musulmanii? V-ati dus sa-i vedeti?
  I-ati privit cu turbanele si djelada-urile lor? Vedeti bine ca nu sunt francezi.Cei care propovaduiesc integrarea au un creier de colibri, chiar daca sunt foarte savanti. Incercati sa integrati uleiul si otetul, agitati sticla si dupa o vreme se vor separa din nou. Arabii sunt arabi, francezii-francezi. Credeti ca populatia Frantei ar putea absorbi 10 milioane de musulmani care mâine vor fi 20 si poimâine 40? Daca noi facem integrarea (Franta cu Algeria) daca toti arabii si berberii din Algeria vor fi considerati francezi, cum ii vom impiedica noi sa nu vina in Franta continentala cind nivelul vietii e mult mai elevat?
  Satul in care m-am nascut eu nu se va mai chema Colombey-doua biserici ci Colombey doua moschei”

  http://www.evz.ro/musulmanii-nu-pot-fi-integrati-dupa-50-de-ani-generalul-de-gaullle-are-inca-dreptate-cristian-sima-ne-readuce-aminte-de-discursul-fostului-presedinte-francez.html

 3. Bostan e cel mult un individ submediocru intelectual. Nu il banuiti de perspective doctrinare ori viziune ca va pierdeti timpul.

Comentariile sunt închise.