Parlamentul Israelului respinge drepturile LGBT-iştilor

După cum ne anunţă ziarul israelian Haaretz, parlamentul israelian a respins săptămâna trecută mai multe proiecte de lege care promovau „drepturile LGBT-iştilor”. Proiectele respinse includeau măsuri pentru stabilirea de uniuni civile, prevedeau beneficii guvernamentale pentru partenerii de acelaşi sex ai soldaţilor căzuţi în luptă, interziceau terapia pentru conversia homosexualilor etc. Respingerea a venit la doar o zi după primele manifestări dedicate drepturilor LGBT-iştilor.

Mai multe aici.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Parlamentul Israelului respinge drepturile LGBT-iştilor”

  1. Proiectele respinse includeau măsuri pentru stabilirea de uniuni civile, prevedeau beneficii guvernamentale pentru partenerii de acelaşi sex ai soldaţilor căzuţi în luptă, interziceau terapia pentru conversia homosexualilor etc. Respingerea a venit la doar o zi după primele manifestări dedicate drepturilor LGBT-iştilor.

    Surprinzatoare lipsa de pragmatism a israelienilor.
    Nu pot sa-i suspectez de lipsa de gandire istorica, ca atare cum pot ignora vechimea de cand lumea a homosexualitatii ?! La fel, cum pot legitima aiureala cu „terapia de conversie” ?
    Vreau si eu sa vad un singur barbat homosexual caruia, in urma unui tratament medical/psihologic, realmente sa-i placa femeia. E impotriva firii 🙂

    Interzicerea uniunilor civile si mai ales a beneficiilor destinate partenerilor gay-lor cazuti in lupta interesului national e o magarie nepractica care-mi aduce aminte de ignorarea sacrificiilor evreilor romani pe frontul Razboiului de Independenta de catre nationalistii romani ai timpului :).

Comentariile sunt închise.