George Alexander s-a înscris în Alianța Noastră

Scriitorul George Alexander, militant pentru apărarea copiilor și familiilor în fața abuzurilor Statului, s-a înscris în Alianța Noastră România.
După mai bine de două decenii de experiență în Norvegia și în alte țări europene, dânsul se va implica în activitatea Alianței în rândul diasporei și va candida pe listele ANR la alegerile parlamentare.

George Alexander este autorul cărții ”Copiii noștri în închisorile lor!”, referitoare la abuzurile sistemelor de protecție a copiilor din diferite țări.

Într-o postare de ieri, de pe Facebook, George Alexander spunea:

”M-am săturat de corupția mascată din România. Când doi mint, al treilea minte şi mai mult. Celălalt nici nu mai trebuie să stea la coadă. Minte natural precum… Domnul Senator! Sau Deputat!

M-am săturat de Justiția din România care le ia oamenilor copiii!
Cât de departe de noi sunteți oamenilor!

M-am săturat de cătuşele ruginite pe care DNA le foloseşte cu iscusință împotriva propriei Țări!

… Am susținut DNA, dar când acuzațiile vin tocmai de la un Băsescu, care a sărăcit devenind preşedinte, trimițând-o în Parlamentul European tocmai pe agramata sa, fiica incultă, care ne-a făcut de râs mai rău decât toți proştii din lume!…

Nu mai ştiu ce să cred.
De fapt, ştiu ce să cred. Toate matrapazlâcurile voastre se plătesc din sudoarea noastră. A “prostimii”, cum spuneți voi, când sunteți sinceri…

A venit, însă, vremea să ne uităm spre alte forțe care vin…

A venit, însă, vremea să ne uităm spre alte forțe care vin…

Oamenii aceştia, ai trecutului, ne-au ruinat prea mult.
A venit timpul să ne trăim şi noi propria viață.
Să avem propria înțelepciune, a țăranului român, care nu mai crede că tot ce zboară se mănâncă.

A venit vremea să deschidem ochii. Să vedem. Să cântărim lucrurile. Ne vom lăsa, iarăşi, amăgiți?!

Poate, nu!
Poate ne vom trezi odată!…”

În fotografie: Ioan Savu, George Alexander și Marian Munteanu, liderul ANR.

Alina Ioana Dida

About Alina Ioana Dida

Medic, publicist şi traducător. A tradus "Revoluţia franceză", de Albert Soboul, apărută în 2009 la Editura Prietenii Cărţii (Bucureşti).

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „George Alexander s-a înscris în Alianța Noastră”

  1. Am aflat despre lupta jertfelnica pt apararea familiei dusa de dl George, la emisiunea „Drama românilor din diaspora care au fost decăzuți din drepturile părintești” difuzata pe 02 08 2016 la TV Trinitas. ( pe youtube la adresa: https://www.youtube.com/watch?list=PLx_GBNs8AYzqJ-ljjQJN4pT0C3vjudh95&v=d2C7IC8874Y ).

    Intrarea in partidul domnului Marian Munteanu are si avantaje dar si dezavantaje.

    Daca dl. Munteanu isi va afilia partidul la popularii europeni, si daca va declansa o lupta pentru salvarea familiei in numele crestinilor europeni, experienta domnului George ar fi de nepretuit.
    In jurul sau, s-ar putea inchega o coalitie european-crestina pentru salvarea familiei, care sa reuneasca organizatii din mai multe tari. Ar putea deveni unul din simbolurile acestei organizatii.

Comentariile sunt închise.