Iohannis și Cioloș mai reprezintă interesele României?

Prima știre: Maia Sandu nu își recunoaște înfrângerea și anunță contestarea rezultatelor la Curtea Constituțională. (sursa)

A doua știre: Klaus Iohannis Si Guvernul Romăniei recunosc rezultatul votului din Republica Moldova. Iohannis: „Am luat act de votul exprimat de cetățeni” / „E necesar ca noul Președinte sa îndeplinească cu înțelepciune și echilibru mandatul său”. (sursa)

E clar pentru toată lumea că alegerile din Basarabia  au fost măsluite în favoarea candidatului pro rus. La secțiile de votare din străinătate au fost trimise doar câte 3.000 de buletine de vot care au fost epuizate, în unele cazuri, înainte de prânz. Mii de cetățeni cu dreptul de a vota nu și-au putut exercita dreptul constituțional în timp ce  în secțiile de votare de pe malurile Nistrului au fost aduși cu autobuzele mii de cetățeni din Transnistria care au votat pe liste suplimentare în favoarea lui Dodon. (sursa)

Și ce fac domnii Iohannis și Cioloș? Recunosc rezultatele alegerilor!

Până la urmă al cui președinte e Klaus Iohannis? Al cui guvern este guvernul României? Că mie nu mi-e clar.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Iohannis și Cioloș mai reprezintă interesele României?”

  1. TRÃDÃTORI, COMUNISTI, FOSTI UTECISTI, MEBRI DE PARTID, SECURISTI, MILITIENI, TIGANI SI ALTI BANDITI DIN GASCÃ LUI CEAUSESCU!

  2. Președintele României e membru în consiliul unui think-tank fondat de George Soros. EXCLUSIVITATE

    Președintele României, Klaus Iohannis, este membru în consiliul unui organism privat: European Council of Foreign Relations (Consiliul European de Relații Externe). Alături de președinte, pe lista membrilor, publicată de site-ul oficial al ECFR, se mai află, din partea României: Daniel Dăianu, Monica Macovei, Alina Mungiu-Pippidi și Ion Sturza.

    Din consiliul ECFR fac parte multe personalități internaționale, foști premieri și foști președinți de stat, comisari europeni, ambasadori și miniștri de externe. Klaus Iohannis este însă SINGURUL șef de stat în funcție din această listă. Mai mult decât atât, așa cum vom vedea, Klaus Iohannis a acceptat funcția de membru în consiliul ECFR după ce a devenit președintele României.

    http://www.activenews.ro/stiri-politic/Presedintele-Romaniei-e-membru-in-consiliul-unui-think-tank-fondat-de-George-Soros.-EXCLUSIVITATE-138236

Comentariile sunt închise.