Conferinţa „Sfinţii închisorilor. Modele pentru tinerii vremurilor de azi”

Fundația Profesor George Manu, împreună cu Parohia Buna Vestire Corbeanca, organizează sâmbătă, 11 martie 2017, ora 12, conferința:

„Sfinţii închisorilor. Modele pentru tinerii vremurilor de azi”

Sunt invitați:

  • Ciprian Voicilă – scriitor
  • Cedry2k – muzician
  • Foști deținuți politici pătimitori ai temnițelor comuniste

Conferința va avea loc la Biserica Buna Vestire din Corbeanca/Ilfov și se adresează în principal tinerilor. La eveniment va exista și un stand de carte Evdokimos/George Manu și unul cu tricourile LegendeVii.

Sunteți așteptați cu drag! Împreună pentru Sfinții Închisorilor!


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Conferinţa „Sfinţii închisorilor. Modele pentru tinerii vremurilor de azi””

  1. Sunt evenimente la care regretam ca nu vom putea participa, ca cel de la Corbeanca (vorbesc in numele a trei nostalgici expatriati) si sunt evenimente la care regretam ca nu am participat (motivat desigur), cum este conferinta doamnei lector Laura Zavaleanu, tinuta in urma cu putin timp la Paris. http://orthodoxie.com/category/annonces/conferences/
    Cum aceste doua evenimente sunt „de bine”, le amintesc fie si numai in ideea starii de bucurie pe care ar trebui sa o traim in asteptarea sarbatorii Invierii Domnului.

    BPPN ne anunta:http://basilica.ro/9-martie-ziua-detinutilor-politici-anticomunisti-din-perioada-1944-1989/
    http://orthodoxie.com/le-9-mars-jour-de-la-fete-des-quarante-martyrs-seront-commemores-dans-les-eglises-roumaines-ceux-qui-ont-souffert-a-lepoque-communiste/

    In Belgia, la Banneux exista din 1990 o cruce ridicata in memoria victimelor comunismului din Romania la care, din timp in timp, se aprind lumanari si se pun flori.
    Parintele Stefan Barbu, cu parohie la Liege, oficiaza in fiecare an Slujbe de pomenire pentru eroii neamului.

Comentariile sunt închise.