Digi 24 și manipularea adevărului

Deja a devenit o obișnuință la Digi 24 să dezinformeze și să manipuleze. Acum vreo câteva zile au publicat o știre în care au tradus strigătul de luptă al musulmanilor înscris pe steagul negru al ISIS cu „Nu există un alt dumnezeu în afară de Dumnezeu”. După ce li s-a atras atenția că traducerea corectă este „Nu există un alt dumnezeu în afară de Allah” au revenit și au făcut o mică modificare: „Nu există un alt dumnezeu în afară de Dumnezeu (Allah, n.red.)”.

Acum au recidivat. Tocmai au publicat un articol nesemnat cu un titlul inflamator: „La 11 ani a fost obligată să se mărite cu preotul care a violat-o. Povestea tulburătoare a unei americance”, articol promovat prompt de cotidianul Adevărul, altă publicație care nu ratează nici o ocazie de a lovi în BOR. Cititorul obișnuit din România, odată ce citește titlul, imediat face legătura cu Biserica Ortodoxă. Doar cine citește și articolul află că preotul din titlu nu e preot ci pastor penticostal deși deontologii de la Digi 24 îl numesc „preot din parohia bisericii penticostale„.

Așa aflăm, în premieră, că penticostalii au parohii și preoți! Domnilor de la Digi24, cultele protestante și/sau neoprotestante nu au parohii și nu au nici preoți! Tocmai asta este una din „inovațiile” lor. La ei există „biserici” și „adunări”, respectiv „pastori”. Dar dacă este ordin pe unitate să lovim în Biserica Ortodoxă ce mai conteaza adevărul?

Update: Văd că cei de la Digi 24 au corectat un pic mizeria și că a fost scoasă și de pe site-ul cotidianului Adevărul. O mică victorie a adevărului (nu a cotidianului cu același nume).

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Digi 24 și manipularea adevărului”

  1. manipulati de ignoranta si de bazaconii globaliste. Fiindca stim toti ce ar trebui sa aduca nivelul ridicat la care s-a ajuns: un grad de cultura generala inalt, bucuria de a cunoaste alte culturi, lumea in ansamblu ei, generalizarea progreselor din stiinta, medicina etc. Fireste, aprofundând ceea ce e al tau si te reprezinta. Insa daca nu-ti cunosti ale tale toate – istorie, cultura, nu ai nicio idee despre etos – de unde sa existe acel sentiment de mandrie care tine de normalitate ?!

  2. Zilele trecute, pentru a se apropia de mase, difuzau frenetic o informatie referitoare la „accidentul din muntii Busteni”. Tragicul moment a starnit chicoteala telespectatorilor.
    Pana la urma, redactia a fost nevoita sa afiseze pe burtiera, cu majuscule: „muntii Bucegi”.
    Pentru moment, i-au cam lasat din mana si nemtii si americanii si nu stiu in ce directie sa o carmeasca. Au inca reflexele pro Clinton, epidermic anticrestine.
    Interesul fata de Biserica si l-au manifestat in perioada in care Hurezeanu era, din motive bizare, apreciat de IPS Teodosie.

Comentariile sunt închise.