Solidaritate cu greu încercata mamă Camelia-Mihaela Smicală din Filnlanda

După cum am aflat cu adâncă tristețe, tragedia prin care trece doamna Camelia-Mihaela Smicală se adâncește prin sentința recentă a justiției finlandeze, prin care a fost condamnată la șase luni de închisoare. Iată, așadar, cum se adaugă încercare la încercare: ca și cum nu era de ajuns pierderea copiilor, sora noastră din Finlanda se confruntă cu o pedeapsă care va însemna, totodată, și excluderea sa socială.

Consider că datori suntem cu toții, oameni simpli și autorități, să ne solidarizăm cu Camelia-Mihaela Smicală, să îi arătăm că nu este singură în durerile sale și că nu trebuie abandonată cauza sa. Chem, așadar, la rugăciune stăruitoare pentru luminarea, ajutorul și izbăvirea Cameliei-Mihaela și a copiilor săi, Johan-Mihail și Maria-Alexandra și pentru luminarea și îmblânzirea celor care participă la procesul ei. Suntem alături de toți cei care se implică și se vor implica în acest caz și vom ajuta, ca și până acum, cu rugăciunea și cu fapta.

+Părintele Episcop Macarie Drăgoi al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord

Sursa: Episcopia Ortodoxă Română a Europei de Nord


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Solidaritate cu greu încercata mamă Camelia-Mihaela Smicală din Filnlanda”

 1. In Finlanda sunt consemnate situatii in care mame, de origini non europene, si-au luat copiii de langa tatii violenti si nu s-a ajuns la institutionalizarea minorilor, deja traumatizati familial. Ceva-ceva nu-i in regula…
  Doamna Simicala este medic. Are dansa informatii complete despre dosarele medicale ale copiilor sai? A respectat schema de vaccinare a acestora?
  Nu cumva acestia au caracteristici genetice exceptionale?
  Avem dreptul sa ne punem tot soiul de intrebari, atata timp cat in jurul nostru se petrec lucruri nefiresti.
  In curtea unui mare spital din nordul Belgiei au fost instalate 66 de containere in care se testeaza noi vaccinuri pe cetatenii olandezi si danezi… defavorizati.
  Nu-i asa ca informatia suna aiurea?
  Pana in acest moment se vorbeste despre vaccinuri impotriva poliomyelitei, a maladiei Zika si Ebola.
  Probele biologice se trimit zilnic in Statele Unite. Finantarea acestui lot de testare este facuta de fundatia Bill Gates pentru 2 ani.
  https://www.rtbf.be/info/societe/detail_polio-quinze-volontaires-enfermes-pour-tester-un-vaccin?id=9611886

Comentariile sunt închise.