Despre referendum ca exercițiu democratic

În Catalonia, provincie a Spaniei, s-a desfășurat un referendum pentru autodeterminare. Catalanii au fost chemați la urne pentru a se exprima în legătură cu independența Cataloniei, cea mai bogată province spaniolă populată de aproximativ șapte milioane de cetățeni. Autoritățile centrale de la Madrid au declarat referendumul ilegal și au depus toate eforturile pentru a împiedica desfășurarea acestuia. Dar nu despre asta vreau să vorbesc ci despre ipocrizia stângii de la noi.

Pe de o parte aceștia se declară susținători ai referendumului catalan pe care-l consideră a fi un demers democratic iar pe de altă parte se opun referendumului propus de Coaliția pentru Familie pe tema definirii clare a căsătoriei ca fiind uniunea liber consimțită a unui bărbat cu o femeie, așa cum este de când e lumea lume, pe care-l consideră a fi nedemocratic.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Despre referendum ca exercițiu democratic”

  1. Victor Orban: Ungaria e suficient de puternică să-și asume răspunderea pentru maghiarii din Transilvania
    Ungaria este suficient de puternică să-și asume responsabilitatea pentru situația etnicilor maghiari din Transilvania, a declarat duminică premierul ungar Viktor Orban, în cadrul unei vizite în comuna clujeană Florești, relatează agenția MTI.
    „Acolo unde există muncă, voință de a acționa și unitate, ajutorul nu va întârzia să apară. Suntem mândri că guvernul ungar a avut șansa să sprijine finalizarea acestei biserici”, a spus Orban.

    http://www.cotidianul.ro/orban-ungaria-e-suficient-de-puternica-sa-si-asume-raspunderea-pentru-maghiarii-din-transilvania-307885/

Comentariile sunt închise.