Scrisoare către prietenii ROST

Dragi prieteni, după 15 ani de cînd lucrăm pentru Dumnezeu și neamul românesc sub numele care ne este și deziderat, ROST, intrăm într-o nouă etapă de dezvoltare.

Am creat, cu susținerea dvs. sufletească și practică, o revistă tipărită, o platformă online, o editură și un centru cultural și formativ . Vrem mai mult!

Vrem ca Rost Online, Editura Rost și Casa cu Rost să devină instituții de referință.

Vrem să dezvoltăm rețeaua noastră de filiale în țară, unde să facem toate activitățile pe care le facem și în Capitală.

Vrem să înființăm o grădiniță, o școală generală și o școală de meserii în București.

Vrem să facem un trust de presă digitală.

Nu sînt mofturi sau ambiții personale, ci necesități. Și acestea sînt numai cîteva, prioritare.

Trăim vremuri în care forțe enorme urmăresc nivelarea culturală, dizolvarea identitară, ghetoizarea dacă nu eliminarea creștinilor, masificarea persoanei, distrugerea familiei, răpirea libertății popoarelor, marginalizarea normalității. Sună catastrofic? Așa și este. Cum rezistăm? Construind cît mai multe citadele: culturale, educaționale, civice, religioase. Creăm instituții prin care rostim adevărul, avem grijă să-l afle și să și-l asume generațiile viitoare, facem binele, cultivăm frumosul, apărăm valorile și principiile, înmulțim dragostea.

Pentru toate acestea este nevoie de multă muncă și de finanțare consistentă. Avem nevoie de implicarea tuturor celor care au același crez și aceleași năzuințe. A fiecăruia după puteri. Prin voluntariat, donații sau uși deschise către potențiali finanțatori. Prin promovarea acțiunilor noastre (pe siteuri și bloguri, pe rețelele sociale și în presă – cei care aveți acces) și prin participarea la ele. Prin direcționarea a 2% din impozitul pe venit către Asociația Rost.

Cei care doriți să dați o mînă de ajutor, vă rugăm să luați legătura cu noi la [email protected] sau la telefon 0740.103.621.

Pentru donaţii, puteţi folosi contul Asociaţiei Rost (Cod fiscal: 12495302), deschis la UniCredit Bank: RO25BACX0000000107363250, sau serviciul PayPal, dînd click pe butonul său de pe www.rostonline.ro.

E simplu să te plângi și să te autovictimizezi, e mai dificil să te aperi și să fii proactiv. Alegem calea mai grea, căci este salvatoare!

Doamne, ajută!

Cu bucurie întru Hristos Domnul,

Al dvs. pentru totdeauna,

Claudiu Târziu

Claudiu Târziu

About Claudiu Târziu

Jurnalist, scriitor şi editor; cea mai recentă carte publicată: ”Rostul generației noastre. O perspectivă conservatoare asupra României postcomuniste” (Ed. Rost, București, 2019)

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Scrisoare către prietenii ROST”

  1. Frumos!Asta da Bunăvestire!Așteptam demult aceasta veste,am simțit ca va venii.Am dorit sa aud mai mult pentru ca era închegat cu rost foarte multe,ca deja se simte nevoia de acel cuvânt zămislitor si mântuitor.
    ” Iata roaba Domnului,fie mie după cuvântul Tau”!

Comentariile sunt închise.