Follow-up: Lansare de carte – „Părintele Toma Chiricuță și Așezământul Sfântului Ciprian” – pr. Nicolae Dascălu (2019.03.10, Biserica Zlătari din București)

Duminică, 10 martie 2019, de la ora 12, la Biserica Zlătari din București, a avut loc lansarea cărții „Părintele Toma Chiricuță și Așezământul Sfântului Ciprian”, autor – pr. Nicolae Dascălu.

Cartea a fost publicată la Editura „Cuvântul Vieții” din București și este un omagiu adus celui mai renumit slujitor al Bisericii Zlătari din secolul al XX-lea, preotul mărturisitor Toma Chiricuță, cărturar și misionar creștin prin cuvinte și fapte.

Vorbitori: pr. Adrian Agachi (redactor la Editura „Cuvântul Vieții”), prof.dr. Ion-Christian Chiricuță (medic expert în radioterapie), ing. Cornel Lungu și pr.conf.dr. Constantin Necula (Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna” din Sibiu).

Moderatorul și gazda evenimentului: pr. Nicolae Dascălu.

Mai jos, fotografii și înregistrarea audio și video a evenimentului.

Înregistrarea video a evenimentului:

Vezi lista cu toate clipurile »

Album foto pe Google Photos »

Album foto pe Facebook »

Înregistrarea audio a evenimentului »

De văzut și »

De asemenea »

About Olivian Breda

Olivian Breda este freelancer în Digital Marketing.Expertiza lui este în SEO (Search Engine Optimization - optimizare pentru motoarele de căutare) / UX (user experience - experiența vizitatorilor) / WordPress (platformă realizare site-uri și bloguri). Cofondator lumeaseoppc.ro (evenimente pe tema SEO & PPC) și cetd.ro (Carte și blog dedicate brandingului medicilor).Pe plan personal, este interesat de dezvoltarea personală - evenimente, sport, viața sănătoasă, voluntariat, lecturi, filme, muzică.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost