Rostul nu ți-l știi, îl cauți, și nu-l descoperi, ți se dă

Mulți cred că în România nu mai e loc de adevăr, bine și frumos. ”Casa cu Rost” se străduiește să-i contrazică. Prin fapte de zi cu zi. Nimic spectaculos, nimic care să schimbe lumea mîine. Ci, dimpotrivă, normalitate cu program. Deprinderea unei vieți sănătoase, predarea unor vechi meșteșuguri noilor generații, petrecerea timpului liber într-o atmosferă tihnită, între prieteni, preocuparea pentru suflet și minte etc. etc.

Sînteți adult și căutați să vă faceți un hobby nou, să socializați sau să vă continuați educația în alte domenii de interes decît cel în care lucrați? Veți găsi la ”Casa cu Rost” destule ateliere care să vă satisfacă.

Aveți copii și doriți să primească o ”zestre” care să-i ajute toată viața? Tot la ”Casa cu Rost” e soluția.

Pentru ostenitorii acestui loc, ”Casa cu Rost” este expresia concretă a dragostei de ceilalți. Și poate că lumea toată nu va deveni mai plină de adevăr, mai bună sau mai frumoasă niciodată, dar noi toți, cei care ne împărtășim de bucuriile ”Casei cu Rost”, ne vom salva de minciună, rău și urît.

Claudiu Târziu

About Claudiu Târziu

Jurnalist, scriitor şi editor; cea mai recentă carte publicată: ”Rostul generației noastre. O perspectivă conservatoare asupra României postcomuniste” (Ed. Rost, București, 2019)

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost