Președintele SUA este confirmat de realitatea acestor zile

Preşedintele SUA, Donald Trump, a avut, în septembrie anul trecut, un discurs fulminant de la tribuna Adunării Generale a ONU, în apărarea statelor naționale și a patriotismului. El i-a criticat atunci pe politicienii care susţin globalismul în detrimentul suveranităţii naţionale și a avertizat că libertatea, pacea și democrația nu pot fi apărate de suprastate, ci numai de statele naționale. La acea vreme, liderii UE voiau ”mai multă integrare”, adică un suprastat european, deschiderea granițelor pentru invazia musulmană și ștergerea diferențelor naționale.
Realitatea demonstrată de criza multiplă în care ne-a băgat pandemia Covid – 19 îl confirmă pînă la ultimul cuvînt pe președintele Trump și îi ridiculizează pe Merkel și Macron.

”Viitorul nu aparţine globaliştilor. Viitorul aparţine patrioţilor. Viitorul aparţine naţiunilor suverane şi independente, care-şi protejează cetăţenii şi îşi respectă vecinii”, a spus Trump, la începutul discursului său.

”Dacă vrei libertate, fii mândru de ţara ta. Dacă vrei democraţie, păstrează-ţi suveranitatea. Şi dacă vrei pace, iubeşte-ţi naţiunea”, a subliniat Trump.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost