Partidul AUR respinge ferm vaccinarea obligatorie!

COMUNICAT

Nu-i mai votați pe cei care vor încălcarea drepturilor voastre fundamentale!

Folosind criza provocată de pandemia COVID-19 drept pretext, parlamentarii români se grăbesc să se pronunțe asupra proiectului legii vaccinării obligatorii și să forțeze votarea acestuia, un proiect de lege care aduce atingere gravă drepturilor fundamentale ale omului.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat zilele trecute că legea vaccinării obligatorii este susținută de el și de marea majoritate din partidul pe care îl conduce și că ea va trece prin Parlament cât de curând. De altfel, PSD a transmis public că susține, fără rezerve, vaccinarea obligatorie a populației și a făcut apel la toate forțele politice parlamentare să susțină proiectul PSD privind vaccinarea; PNL și USR nu au ezitat să răspundă afirmativ acestui apel.

Partidul Alianța pentru Unitatea Românilor (AUR) consideră vaccinarea un act medical care trebuie argumentat și asumat atât de legiuitor, cât și de personalul medical care-l aplică (inclusiv cu eventualele efecte secundare) și pentru care trebuie obligatoriu cerut consimțământul pacientului.

Partidul AUR consideră că prin adoptarea legii vaccinării obligatorii, care vizează nu doar copiii, ci și alte categorii sociale, se instituie cadrul pentru orice fel de măsuri abuzive care ar putea fi luate de orice ministru al Sănătății, sub diferite pretexte privind sănătatea publică, încălcând astfel dreptul fiecărui cetățean de a accepta sau nu ce tratament medical să îi fie administrat.

De asemenea, Partidul AUR susține și subscrie la mesajul public transmis de o serie de medici cu drept de liberă practică din România, care au solicitat respingerea proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie a persoanelor în România.

Legea vaccinării obligatorii încalcă o serie de articole din acte fundamentale naționale și internaționale care vizează drepturile omului în general și ale pacientului, în mod special, pe care România le-a ratificat sau adoptat:

 • Convenția Europeană din 4 aprilie 1997 pentru protecția drepturilor omului și a demnității ființei umane față de aplicațiile biologiei și medicinei;
 • Convenția privind drepturile omului și biomedicina, cunoscută cu numele scurt de Convenția de la Oviedo;
 • Codul de Deontologie Medicală, Legea nr. 46/2003 privind drepturile pacientului, Legea 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății;
 • Constituția României.

Solicităm parlamentarilor români, indiferent din partidul din care fac parte, să nu voteze în favoarea adoptării acestei legi demne de un regim totalitar și să se documenteze cu atenție și rigurozitate asupra tuturor implicațiilor pe care legea privind vaccinarea obligatorie le are asupra sănătății populației.

Partidul AUR îi asigură pe toți cetățenii acestei țări că se va opune ferm vaccinării obligatorii și că va cere eliminarea oricăror acte normative care ar impune în vreun fel acest lucru!

Români,

Eliminați pericolul vaccinării obligatorii la următoarele alegeri!

Dați-ne putere pentru a vă putea apăra Libertatea!

www.partidulaur.ro

23 aprilie 2020


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


5 comentarii la „Partidul AUR respinge ferm vaccinarea obligatorie!”

 1. Îmi păreți primul partid adevărat de după „revoluție”. Iar faptul că-l aveți pe Sorin Lavric acolo e un mare certificat!
  Cât depre vaccinarea obligatorie sper că NEBUNII SĂ FIE OPRIȚI LA TIMP !!!! ALTFEL SUNTEM DISPUȘI LA MULTE !!!!!!!!

 2. Atitudinea anti vaccinare forțată ( este un termen mai dur,dar mai relevant pentru ceea ce înseamnă ea,de fapt ) este pedepsită ilegal în România de oculta farmaceutica : a se vedea cazul recent al doctorului Adrian Cacovean,un aprig sustinator si aparator al deontologiei medicale ce respinge vaccinarea fortata care elimina din ecuatie ,in mod intentionat , medicul,cunoscătorul de fapt al istoricului bolii pacientului si pacientul însusi ,singurul care îsi poate da sau nu acordul în legatura cu ce se poate interveni sau nu asupra propriul corp.

 3. Nu sunt de acord cu aceasta lege de a ne vaccina obligatoriu .Dumnezeu a lăsat liberul arbitru ,acum după atâția ani vine ca președinte un catolic corupt cu tot felul de legi.

 4. Din păcate partidul AUR nu are ”valoarea” partidelor mari care au fost atâta timp ca lipitorile pe această țară.

 5. Si daca se va vota,ce vom putea face împotriva acestui abuz ?Se vorbește tot mai mult despre intentiile din spatele acestei mizerii:cipare,control total….

Comentariile sunt închise.