Co-președintele AUR, Claudiu Târziu: AUR a depus un amendament prin care măștile să nu fie purtate în aer liber și în spații deschise. Inițiativa noastră este un prim pas spre reîntoarcerea la normalitate

Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a anunțat, marți, că AUR a depus un amendament prin care măștile să nu fie purtate în aer liber și în spații deschise.

Inițiativa noastră este un prim pas spre reîntoarcerea la normalitate, a subliniat liderul AUR.

„Obligativitatea măștii este o măsură abuzivă, impusă din incompetență și interes mercantil, care nu s-a dovedit necesară și suficientă pentru a opri boala.

AUR a depus în Camera Deputaților un amendament prin care măștile să nu fie purtate în aer liber și în spații deschise.

Inițiativa noastră este un prim pas spre reîntoarcerea la normalitate”, a anunțat, pe Facebook, co-președintele AUR,  Claudiu Târziu.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

2 comentarii la „Co-președintele AUR, Claudiu Târziu: AUR a depus un amendament prin care măștile să nu fie purtate în aer liber și în spații deschise. Inițiativa noastră este un prim pas spre reîntoarcerea la normalitate”

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: