Co-președintele AUR, George Simion: Sunt interese mari ca Vlad Voiculescu să rămână ministru al Sănătăţii. Nimeni nu are voie să-i ceară demisia

Co-președintele AUR, George Simion, a declarat, joi seara, că nimeni nu are voie să ceară demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, chiar și în contextul în care acesta nu a luat nicio măsură după tragedia de la Institutul „Matei Balș”, în urma căreia 20 de bolnavi și-au pierdut viața.

Sunt interese mari ca Vlad Voiculescu să rămână la conducerea Ministerului Sănătății, a subliniat George Simion, joi seara, la postul România TV.

„Trăim într-o dictatură militară în continuare. Am văzut că suntem conduși de Arafat și ISU. Am văzut că nu are nimeni voie să-i ceară demisia lui Voiculescu. Noi permanent luam atitudine, protestăm față de ceea ce se întâmplă în societate. Am văzut că ministrul Sănătății nu a venit cu măsuri după tragedia de la Balş. O să continuăm seria de proteste la adresa ministrului Voiculescu și a coaliției.

Vedem ca sunt interese mari să rămână ministrul Sănătății. Şase la sută din buget va merge la Ministerul Sănătății. Ce va face domnul Voiculescu cu aceşti bani? Îi directionează către grupurile mari de industrie farmaceutică.

De 31 de ani plătim taxe, impozite, asigurări de sanatate si nu vedem nicio imbunatatire in sistemul sanitar. Nu e in interesul romanilor să-l aibă pe Voiculescu ministru. Noi suntem singurii care tinem cu românii. O mare parte din bugetul țării merge către Ministerul Sănătăţii si noi murim în spitale. AUR stă ca un ghimpe pentru sistem”, a declarat liderul AUR.

Reamintim că la sfârșitul lunii ianuarie mai multe saloane din cadrul Institutului „Matei Balș” au fost afectate de un puternic incendiu, cinci pacienți fiind carbonizați. Cauza incendiului nu a fost încă anunțată de autorități. Între timp, bilanțul tragediei a ajuns la 20 de morți.

 

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Co-președintele AUR, George Simion: Sunt interese mari ca Vlad Voiculescu să rămână ministru al Sănătăţii. Nimeni nu are voie să-i ceară demisia”

  1. Nu sunt un simpatizant al politcii romane , dupa 30 de anii , de Catavencii, Farfurizi si cucoane Joiticii , dar avand in vedere ca am fost membru PCR , la 20 de ani si am fost exclus din PCR , la 25 , inainte de 89 , nu stiu de ce dar toate aceste motivatii mai bune sau mai putin bune , privind acesta doamna senator , care in afara de felul sau mai coleric , nu cred si sunt sigur ca nu a fost o ” infractoare ” cu staif ca altii , din contra , revin imi aduc aminte de sedintele de partid din anii 80 , la care toata lumea prin vot unanim cerea excluderea , ” vrajmasului ” de lupta de clasa , daca avea o parere contrara cu majoritatea , dar trebuia si motivata exculderea prin doi ,trei ‘ latrateii ‘ care erau cei mai virulenti , asteptand rasplata secretarului de partid, Parca seamana toata acesta scenarita cu sedintele de partid de atunci . precizez este numai o biata parere , a unui biet ” cetatean turmentat ” vorba lui Caragiale ” eu cu cine votez coane Fanica ” . cu respect

Comentariile sunt închise.