Medicul Virgil Musta: Dacă se refuză vaccinarea, Sărbătorile Pascale ar putea fi compromise

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara a făcut o declarație surprinzătoare despre Sărbătorile Pascale din acest an, spunând că acestea ar putea să fie compromise dacă oamenii refuză vaccinarea și nu respectă normele de prevenție, în contextul pandemiei.

„Dacă nu vom respecta regulile de prevenție și, foarte important, dacă se va refuza vaccinarea, Paștele ar putea fi compromis. Vă spun sincer, eu cred că, acum, Paștele este, exclusiv, responsabilitatea noastră.

Dacă lucrurile merg așa, mă refer la creșterea infectărilor, mă tem că nu vom avea Sărbătorile pe care ni le dorim. Iar asta înseamnă că Paștele va fi, la fel ca și Crăciunul, unul în care familia extinsă nu se va putea vedea, măcar pentru a ne proteja unii pe ceilalți”, a declarat medicul Virgil Musta pentru Wowbiz.ro.

Reamintim că din ordinul autorităților române, bisericile au fost închise de Sfintele Paști, în 2020.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Medicul Virgil Musta: Dacă se refuză vaccinarea, Sărbătorile Pascale ar putea fi compromise”

  1. A ajuns Biserica să primească ordine de la politicieni. Dacă primește bani, atunci primește și ordine…

Comentariile sunt închise.