UPDATE: Bătrân, pus la pământ de jandarmi și încătușat pentru că nu purta mască. MApN: Cetăţeanul nu figurează în evidenţele MApN

Bătrânul imobilizat de un echipaj al Jandarmeriei și care se recomanda ca fiind ofițer în rezervă nu figurează în evidențele MApN, a precizat duminică un comunicat al instituţiei, anunță Agerpres.

Știrea inițială:

Un bătrân, ofițer al Armatei Române în rezervă, a fost trântit la pământ și încătușat, sâmbătă seara, în Capitală, pentru că nu purta mască.

Bătrânul a fost imobilizat băgat în duba Jandarmierei și dus la Secția 17 de Poliție, transmite Digi24.

Potrivit sursei citate, bărbatul spune acum că va depune o plângere penală pentru tentativă de omor.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a precizat că a fost dispus un control pentru verificarea modului de acțiune al jandarmilor și respectatea procedurilor.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „UPDATE: Bătrân, pus la pământ de jandarmi și încătușat pentru că nu purta mască. MApN: Cetăţeanul nu figurează în evidenţele MApN”

  1. [* Shield Security plugin marked this comment as „Trash”. Reason: Failed Bot Test (caseta) *]
    Vai și amar

Comentariile sunt închise.