AUR, mesaj către premierul Cîțu: Adevărații teroriști sunt cei care închid ochii când prin spitale bolnavii sunt legați de paturi, sedați și lăsați să moară. Acest sistem criminal este adevăratul terorist din România

Conducerea partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a luat act cu consternare de declarațiile făcute astăzi la Palatul Victoria de premierul Florin Cîțu, potrivit căruia „acțiunile celor care se împotrivesc vaccinării și purtării măștii sunt similare cu ale teroriștilor”, se arată într-un comunicat de presă, transmis, vineri, de partidul AUR.

Potrivit sursei citate, după ce a afirmat că România va continua vaccinarea cu toate tipurile de vaccin – inclusiv cu Astra Zeneca, vaccin deja oprit de la utilizare în numeroase țări ale UE – premierul a acuzat că „există o campanie împotriva portului măștii în spațiul public, împotriva măsurilor de distanțare și împotriva vaccinării. Aceste acțiuni sunt similare cu acțiunile unor teroriști”.

Considerăm că aceste acuzații sunt îndreptate în primul rând împotriva AUR, singurul partid din România care s-a opus măsurilor inadecvate sau care frizează absurdul adoptate de govern, se arată în comunicat.

Dacă a te opune portului măștii în spații deschise, unde distanța dintre persoane este de peste doi metri, înseamnă a fi terorist, da, recunoaștem: suntem teroriști. Dacă a te opune măsurilor de interzicere a slujbelor religioase, în condițiile în care acest guvern permite funcționarea fără probleme a mall-urilor, înseamnă a fi terorist, de asemenea recunoaștem: suntem teroriști. Dacă a te opune vaccinării cu produse insuficient testate și deja oprite de la utilizare în Uniunea Europeană înseamnă a fi terorist, încă o dată recunoaștem: da, suntem teroriști.

Dar adevărații teroriști, domnule premier, sunt mai curând cei care de un an de zile au lăsat oamenii simpli din țara asta la voia întâmplării. Adevărații teroriști sunt cei care s-au îmbogățit distribuind măști neconforme și oferind firmelor de partid contracte de milioane de dolari, fără licitație. Adevărații teroriști sunt cei care închid ochii când prin spitale bolnavii sunt legați de paturi, sedați și lăsați să moară tocmai de cei care au depus un jurământ să-i salveze.

Adevărații teroriști sunt cei care și-au vaccinat peste rând rudele, pilele și amantele, în timp ce milioane de români bolnavi sau bătrâni așteaptă cu săptămânile vaccinul și, atunci când acesta nu mai ajunge și la ei, mor, răpuși de boli și de un sistem criminal. Acest sistem criminal este adevăratul terorist din România, domnule premier, nu noi, cei din AUR și nici milioane de alți români care nu am făcut altceva decât să ne cerem dreptul la libertate și demnitate”, se precizează în comunicatul transmis, vineri, de partidul AUR.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „AUR, mesaj către premierul Cîțu: Adevărații teroriști sunt cei care închid ochii când prin spitale bolnavii sunt legați de paturi, sedați și lăsați să moară. Acest sistem criminal este adevăratul terorist din România”

  1. Corect , dar cine raspunde ? Corectati legea 95/2006 in Parlament art.655 si art.654 , privind exonerarea de raspundere a cadrelor medicale si a unitatilor medicale , referitor la ” cauza externa ‘ , care niciodata nu va fii demonstrata si atunci va fii mai simplu pentru toti cetatenii Romaniei in instante . Modificati legea sigurantei nationale , art.3, alin.j , si defintii ce inseamna atentat la siguranta cetateanului si atunci va fii mai simplu pentru toti cetatenii Romaniei . Puneti in legislatia sigurantei nationale , pe primul plan siguranta cetateanului , asa cum a promis domnul Presedinte din mai 2020, si atunci va fii mai simplu pentru cetateanul roman. Restul sunt vorbe de claca , de partid , fara fapte , doar polemica activista. cu respect

    • Astfel de aprecieri pe care un primministru le face poporului pe care „il conduce” sunt inadmisibile. Ne arata batjocura cu care „lucreaza” pentru interesul tarii si cat de mult il intereseaza oamenii acestei tari!

Comentariile sunt închise.