Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, vizită oficială în Valea Timocului (Serbia)

Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a anunțat, joi, că a început o vizită oficială în Valea Timocului (Serbia), în calitate de președinte al Comisiei pentru românii de pretutindeni.

„Azi este prima zi din vizita oficială pe care o fac în Valea Timocului (Serbia), ca președinte al Comisiei pentru românii de pretutindeni.

Pe la prînz m-am oprit la Vicariatul ortodox român de Timoc, la părintele vicar Boian Alexandrovic – un adevărat erou contemporan al păstrării identității naționale în această comunitate istorică românească.

M-am bucurat să văd ce au putut realiza românii aici, mai ales prin strădania acestui preot vrednic. Mai ales pentru că știu de ce sacrificii a fost nevoie. Și nădăjduiesc că, încet, încet, ne vom apropia de normalitate în privința respectarii drepturilor și libertăților românilor timoceni. Doamne, ajută!”, a anunțat , pe Facebook, co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost