Grecii s-au săturat. Mii de oameni au manifestat față de abuzurile poliției și față de restricțiile impuse de autorități

Mii de oameni au manifestat, marți, pe străzile Atenei, în semn de protest față de restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei, dar și față de abuzurile poliției, au transmis agențiile de presă internaționale.

Marșul de marți a fost declanșat de revolta oamenilor împotriva Guvernului, după ce polițiștii au bătut o familie care a ieșit să se plimbe în parc în weekend, scrie 60m.ro.

Potrivit sursei, care citează radiodifuzorului de stat ERT, protestele de marți au fost violente. Grecii au aruncat cu cocteiluri Molotov împotriva forțelor de ordine, care au răspuns cu gaze lacrimogene.

Totodată, un ofițer de poliție a fost rănit în timpul ciocnirilor cu protestatarii. Mai multe mașini parcate au fost avariate, în timp ce filmările postate pe rețelele de socializare arătau coșurile de gunoi incendiate.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Grecii s-au săturat. Mii de oameni au manifestat față de abuzurile poliției și față de restricțiile impuse de autorități”

Comentariile sunt închise.