În restaurantele din România, doar cu certificat de vaccinare sau test negativ? Iată propunerile HORA pentru funcționarea restaurantelor fără restricții

Organizația patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA) propune ca accesul în restaurante sau în spații de evenimente private sau culturale să se facă pe baza unui certificat de vaccinare sau a unui test negativ.

Prin intermediul unui comunicat transmis joi și intitulat Manifestul industriei HoReCa, organizația patronală HORA propune mai multe soluții pentru ca restaurantele sau spațiile de evenimente private sau culturale să funcționeze fără restricții, respectiv:

  • prezentarea unui certificat de vaccinare;
  • testare PCR sau test rapid cu 48 de h înainte de a participa la un eveniment sau o masă a la carte;
  • testare rapidă la intrarea în incinte;

Documentul transmis, joi, de HORA este semnat de președintele organizației, Daniel Mischie.

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „În restaurantele din România, doar cu certificat de vaccinare sau test negativ? Iată propunerile HORA pentru funcționarea restaurantelor fără restricții”

  1. Ar trebui să se prezinte la intrare și carnetul de partid, dovadă că ești membru al Uniunii Sodomizați România.

Comentariile sunt închise.