Mesaj fără echivoc transmis de liderul AUR, Claudiu Târziu: Nu vom accepta să fim scoși, din nou, din bisericile noastre. Ne vom opune cu toate mijloacele parlamentare și civice, iar românii vor fi alături de noi

Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, a declarat, marți, în cadrul unei conferințe de presă, că este inadmisibil ca românii să fie scoși, din nou, din biserici în perioada Sărbătorilor Pascale, așa cum s-a întâmplat și anul trecut.

Ne vom opune cu toate mijloacele parlamentare și civice, a subliniat senatorul Claudiu Târziu.

Este inadmisibil ca după mai bine de un an de la pornirea acestei nebunii să ajungem din nou să fim scoși din bisericile noastre, să ni se interzică Paștele, după ce ni s-a interzis și Crăciunul, să ajungem din nou să ne comportăm ca într-un stat polițienesc, cu forțe de ordine în număr supradimensionat pe străzi, cu nevoia de a ne justifica ieșirea din casă. Așa ceva noi nu acceptăm, ne vom opune cu toate mijloacele parlamentare și civice.

Am spus și am arătat că partidul AUR îi are parteneri pe români. Noi suntem singurii care țin cu românii. Am arătat asta și după ce am intrat în Parlament și o probăm în fiecare zi. Românii vor fi lângă noi în această opoziție justificată, de păstrare a darului suprem care este libertatea”, a menționat co-președintele AUR, Claudiu Târziu.

Co-președinții AUR, Claudiu Târziu și George Simion, au susținut, marți, o conferință de presă.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Mesaj fără echivoc transmis de liderul AUR, Claudiu Târziu: Nu vom accepta să fim scoși, din nou, din bisericile noastre. Ne vom opune cu toate mijloacele parlamentare și civice, iar românii vor fi alături de noi”

Comentariile sunt închise.