Noi mărturii. Asistentă la Spitalul din Sibiu: Am văzut cum se omoară oameni prin sedare. Se miza mai mult pe cei fără aparținători

Apar noi dezvăluiri despre tratamentul inuman la care sunt supuși bolnavii  din secția ATI covid din Spitalul Județean Sibiu, după ce publicația Turnul Sfatului a publicat, luni, declarațiile unui fost angajat al spitalului despre sedarea bolnavilor.

Acum, o asistentă medicală spune că a văzut cum se omoară oameni prin sedare, potrivit Digi24.

„Am văzut cum se omoară oameni prin sedare. Mergeau seringile automate. N-am văzut să-și revină nimeni. Lăsam pacientul bine și a doua zi nu-l mai găseam.

Mi se spunea că a fost agitat, l-au sedat și a făcut stop, l-au resuscitat, dar, din păcate … La toți pacienții care au fost legați și strânși n-am văzut decât mâini umflate, edeme la picioare.

Se miza mai mult pe oamenii care n-aveau aparținători , fie erau plecați sau ai căror aparținători nu veneau la ușa mortuară. Aia însemna că oamenii aceia nu aveau pe nimeni, puteau să le facă orice”, spune asistenta, potrivit sursei citate.

Aceste declarații au apărut după ce un alt fost angajat al spitalului a făcut dezvăluiri pentru site-ul Turnul Sfatului din Sibiu. Toate acuzațiile au fost însoțite și de fotografii. Sub protecţia anonimatului, fostul angajat a spus că pacienţii erau legați de paturi, sedați și intubați chiar și când nu era nevoie, doar pentru liniștea medicilor și asistentelor.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Noi mărturii. Asistentă la Spitalul din Sibiu: Am văzut cum se omoară oameni prin sedare. Se miza mai mult pe cei fără aparținători”

Comentariile sunt închise.