Partidul AUR cere de urgență Guvernului să suspende TOTAL administrarea vaccinului AstraZeneca

Partidul AUR cere Guvernului să suspende de urgență administrarea vaccinului AstraZeneca, în contextul în care 9 țări au suspendat administraea acestui vaccine din cauza gravelor efecte secundare.

„Deși 9 țări europene au suspendat administrarea vaccinului AstraZeneca, România continuă să administreze vaccinul, retrăgând doar cele câteva mii de doze rămase din lotul ABV2856, care a cauzat probleme în Italia. Dar acest lot e diferit de lotul ABV 5300, incriminat în Austria – ceea ce înseamnă, practic, că este posibil ca oricare alt lot de la AstraZeneca să provoace efecte secundare grave.

Partidul AUR cere de urgență Guvernului să suspende TOTAL administrarea vaccinului AstraZeneca. Cerem guvernului să înceteze experimentele făcute pe români! Nu vrem să fim cobaii Europei, domnilor guvernanți! Dacă țineți morțiș, vaccinați-vă voi și rudele și amantele voastre cu acest vaccin dubios, dar nu-l mai administrați românilor de rând!”, se precizează în comunicatul de presă transmis de AUR.

Reamintim că nouă țări au suspendat administrarea vaccinului produs de AstraZeneca: Danemarca, Italia, Norvegia, Austria, Estonia, Luxemburg, Lituania, Letonia și Islanda.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


4 comentarii la „Partidul AUR cere de urgență Guvernului să suspende TOTAL administrarea vaccinului AstraZeneca”

  1. Stați lniștiți, atâta timp cât la tembelizor vi se spune că totul e bun și frumos, nu trebuie să vă faceți griji. ”Dormiți liniștiți, că FNI veghează pentru boi”

Comentariile sunt închise.