ULTIMA ORĂ. Guvernul Cîțu ia în calcul înăsprirea restricțiilor

Guvernul Cîțu intenționează să extindă intervalul de timp în care circulația este interzisă pe timpul nopții, restricțiile urmând să intre în vigoare cu o oră mai devreme, respectiv începând cu ora 22:00.

Surse guvernamentale spun că executivul ar urma să modifice ora de la care se aplică restricțiile de circulație pe timpul nopții, anunță Digi24.

Astfel, circulația în afara locuinței va fi interzisă începând cu ora 22, în loc de ora 23. De asemenea, va fi modificată și ora până la care pot funcționa restaurantele. Și acestea vor putea funcționa doar până la ora 22.

Decizia ar putea fi luată miercuri, susțin sursele citate. Este nevoie de o hotărâre a CNSU, aprobată ulterior în ședință de guvern.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „ULTIMA ORĂ. Guvernul Cîțu ia în calcul înăsprirea restricțiilor”

  1. Circul este circ, vorba intelepiciunii romanesti ” prostul nu este prost destul pana nu este si fudul ” apoi mai draga , cati oamenii normali la cap circula noaptea , nu sa imprastie virusul , numai de frica infractiunilor , nu vezi tipenie de om pe strada dupa 22 , dar poate protejam infractorii de raspandire corona, ca numai aia bantuie pe strazi noaptea , sau este mai simplu , decat sa asiguram paza si protectia de noapte a ” cetateanului turmantat” , il bagam pe regele ‘ corona ” inainte si scutim schimbul de noapte al politiei , simplu si eficient fara costuri , ” corona ” sa traiasca . cu respect.

Comentariile sunt închise.