Dacă nu există, antisemitismul trebuie fabricat

Mafia care controlează România de peste 30 de ani a cam intrat în panică. AUR e atacat constant de când a intrat în Parlament. Acuze peste acuze, deocamdată fără succes. AUR crește iar mafia își simte periclitate interesele și a ieșit la atac. Nimic nu mai contează pentru ei. Într-o țară în care mai trăiesc mai puțin de 4.000 de evrei au ales să reîncălzească ciorba antisemitismului.

Maia Morgenstern inventează incidente antisemite, presa cumpărată preia și amplifică invențiile acesteia și, peste noapte, avem o problemă gravă în România. Atât de gravă încât a fost nevoie de o declarație solemnă a Parlamentului care să condamne ceva inexistent, ceva artificial creat și amplificat nu doar pentru a lovi în AUR ci și pentru a distrage atenția de la modul catastrofal de guvernare al alianței PNL – USR Plus – UDMR.

Dar grija lor principală este AUR. PNL și USR Plus se prăbușesc în sondaje și, spre surpriza lor, nu PSD crește, ci AUR. Și atunci trebuie să facă ceva ca să oprească ascensiunea AUR. Dacă e să-i crezi, AUR e motivul pentru care România bate pasul pe loc de 31 de ani. AUR a alungat milioane de români din România, AUR a jefuit România timp de 30 de ani, AUR a îndatorat țara, AUR a ras pădurile României, AUR a vândut pe nimic tot ce se putea vinde în România. AUR e partid extremist, fascist, antisemit etc, iar simpatizanții AUR sunt scursura societății. Și de aceea trebuie scos în afara legii. Cel puțin așa zice deputatul PNL Alexandru Muraru:

Ei (AUR, n.n.) știu să sunt pasibili de scoatere în afara legii, dar e nevoie de un pact național, parlamentar, împotriva extremismului, un angajament de izolare a lor în Parlament. (sursa)

Și nu doar atât. Cei ce au curajul de a omagia în Parlament o mică parte dintre românii cu coloană vertebrală care, prin jertfa lor în perioada neagră a comunismului, au devenit martiri ai Neamului, trebuie băgați la pușcărie:

Este cazul senatorului invocat de dvs (Sorin Lavric, n.n.) care are deja la activ câteva așa-zis declarații politice de elogiere a unor persoane condamnate de la tribuna Parlamentului, este un glorificator recunoscut al legionarilor, un homofob cu state vechi, naționalist șovin, are toate ingredientele unui ideolog extremist.

În opinia mea, este deja sub incidența legii 217/215, pasibil de închisoare până la trei ani și știu că se va porni o acțiune în acest sens. Ceea ce a făcut cere un răspuns judiciar ferm, puternic. (sursa)

Serios? Revenim la perioada neagră de după 1947? Pentru că ceea ce-și dorește domnul deputat PNL Alexandru Muraru chiar au făcut bolșevicii pe vremea aia. Au scos în afara legii toate partidele, au arestat zeci de mii de români care se opuneau comunismului, au promovat nulitățile la conducere și au introdus teroarea ca mod de guvernare în societatea românească.

Conform domnului deputat, AUR „este o formațiune extremistă, radicală, reacționară„. Acum încercați să vă imaginați că trăiți în perioada aceea. Ce credeți că ați fi putut citi în presa vremii? „PNL este o formațiune extremistă, radicală, reacționară!”. „PNȚ este o formațiune extremistă, radicală, reacționară!”.

Și ce credeți că s-a întâmplat? Au fost scoase în afara legii, iar liderii care n-au reușit să se refugieze din România au fost arestați, judecați sumar și băgați la pușcărie. Și după aceea a urmat prăpădul, zeci de mii de români au înfundat pușcăriile, sute de mii de destine au fost distruse.

Cam asta visează unii în România de astăzi sub aceleași pretexte folosite de comuniști pe vremuri: lupta împotriva extremismului, a fascismului, a antisemitismului etc.

Cât despre antisemitismul românilor, celor ce-au uitat vreau să le reamintesc declarația fostului președinte al Israelului, Shimon Peres, din august 2010, în timpul unei vizite oficiale în România:

„Nu vom uita niciodată că, în perioada cea mai întunecată a istoriei, perioada nazistă, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit în Israel, au ajutat la construirea Israelului, dar, în același timp, nu și-au uitat iubirea pentru România, și-au păstrat cultura românească. Pentru aceasta, doresc să mulțumesc poporului român și să îi spun că aceasta este o prietenie care nu se va termina și care va continua multă vreme în viitor, nu doar în istorie”

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Autodidact în ale scrisului.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Dacă nu există, antisemitismul trebuie fabricat”

  1. Bravo Dragos Doran ,bine scris ! Exista treburi mai serioase decat problema evreilor ,aceasta minoritate ,in orice tara ar trai ,se ocupa de minciuni,exagerari ,denigrari ,calomnii ,bucurandu-se de monopolul mass-mediei si cel bancar ,manipuland popoare si distrugand destinele celor care cunosc istoria adevarata si isi mentin coloana vertebrala dreapta .Sunt alaturi de voi .Cu deosebita stima

  2. Patriotismul și românisul trebuie apărat nu prin declarații de moment, ci prin legi eficiente. Uneori se crează impresia că antisemitismul este promovat chiar de unii evrei. Vă amintiti cine l-a defaimat pe Iisus ??? Cant citesti unele site-uri din Israel rămâi uimit de luptele lor fratricide. Unii chiar se avuză reciproc de … antisemitism…Scria un politolog din Isael, că totul e cauzat de religia lor străveche. Nu a reusit nici Iisus să-i aducă la a doua naștere. Spirituală… Vorba filosofului. Sec XXI va fi creștin sau …nu va fi deloc. Ar trebui să ținem cont de lectiile istoriei

Comentariile sunt închise.