Prof. Univ. Dr. Pavel Chirilă: În Săptămâna Mare, trebuie să fim mai luminați decât oricând, mai ai lui Hristos decât oricând

În Săptămâna Mare, omul nu mai are voie să urască și să disprețuiască pe nimeni, spune Prof. Univ. Dr. Pavel Chirilă, într-un interviu de excepție realizat, pentru TVR, de jurnalistul Rafael Udriște.

În primul episod din seria „Doctori fără de arginți”, dr. Pavel Chirilă explică, din perspectiva unui medic creștin, legătura dintre sănătatea trupului și cea a sufletului, precum și importanța unei relații armonioase dintre trup și suflet.

„Statutul de om sănătos îl conferă starea sufletului. Dacă o persoană are o boală trupească, dar sufletul ei este curat, îl caută pe Dumnezeu și își dorește mântuirea, numim această persoană sănătoasă”, explică dr. Pavel Chirilă.

Săptămâna Mare este irepetabilă, subliniază medicul Pavel Chirilă, iar acum omul nu mai are voie să urască pe nimeni, nu mai are voie să disprețuiască pe nimeni, trebuie să fie un alt om.

„Acum trebuie să fim mai deștepți decât oricând, mai luminați decât oricând, mai ai lui Hristos decât oricând”, subliniază medicul creștin Pavel Chirilă.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Prof. Univ. Dr. Pavel Chirilă: În Săptămâna Mare, trebuie să fim mai luminați decât oricând, mai ai lui Hristos decât oricând”

Comentariile sunt închise.