Protestele au continuat, joi, în București și în țară. Raed Arafat: Nu s-a pus problema să relaxăm restricțiile din cauza protestelor. Prin vaccinare, de fapt, cumpărăm înapoi libertățile noastre

Românii au ieșit, din nou, în stradă, joi, în București și în țară, pentru a protesta față de restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei.

În Capitală, oamenii au scandat „Vrem libertate, vrem dreptate!”, în timp ce din boxe a răsunat „Imnul golanilor”, potrivit Mediafax.

Sursa foto: captură video Mediafax

Între timp, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat, joi seara, la TVR, că nu se pune problema relaxării restricțiilor ca urmare a protestelor.

„Nu s-a pus problema să relaxăm din cauza protestelor. Proteste au fost și în alte țări și ați văzut că și în celelalte țări măsurile lor au continuat”, a explicat Raed Arafat.

Totodată, Raed Arafat a precizat că oamenii trebuie să înțeleagă că soluția pentru anularea restricțiilor este vaccinarea.

„Este greu. (…) De 100 de ani nu cred că a fost vreo situație în care să ai atâta durată de timp în care să aplici niște reguli neplăcute și oamenii clar că reacționează într-un fel după ce au o presiune maximă asupra lor un an – deja am depășit un an aproape, și asta e de înțeles iarăși. Dar totuși apelăm la înțelegerea oamenilor, pentru că avem lumină la capătul tunelului și asta e vaccinarea. Și ei trebuie să înțeleagă că prin vaccinare, de fapt cumpărăm înapoi libertățile noastre, care au fost afectate„, a subliniat Raed Arafat.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Protestele au continuat, joi, în București și în țară. Raed Arafat: Nu s-a pus problema să relaxăm restricțiile din cauza protestelor. Prin vaccinare, de fapt, cumpărăm înapoi libertățile noastre”

  1. Se spune ca ” gura pacatosului adevar graieste ” , domnul in cauza a exprimat esenta pandemiei ” ne vaccinam si cumparam vaccinul , cumparam liberatatiile noastre ” , suntem intr-un razboi economic mondial de alta natura , este forma noua a manipularii mintii in favoarea profitului sub orice forma , fara bombe , tancuri , rachete , este mai simplu , mai ieftin si cu bataie lunga , este un „virus” , este o pandemie , avem victime colaterale , batranii si altii , dar nu stim ce este , dar trebuie sa ne vaccinam pentru castigarea ” libertatilor noastre ” . In anii 70, Tofler , a scris o carte se numeste ” Al doilea val ” , atunci era o simpla publicatie editoriala , acum este realitate . Depinde numai de fiecare acum , ca pe „Titanic ” , orchestra canta , barci sunt putine , doar realitatea trista este una singura ,ne scufundam si multi nu au nici colace de salvare , sa nu mai vorbim de barci. cu respect pentru ” ei ” , alesii popurului , cei care ne conduc.

Comentariile sunt închise.