Maia Morgenstern a șters de pe FB postarea cu emailul de amenințare antisemit

Tocmai ce am observat că doamna Maia Morgenstern, actriță foarte talentată și manager al Teatrului Evreiesc de Stat (TES), a șters de pe contul personal de Facebook postarea cu emailul violent antisemit, plin de amenințări, pe care l-a primit pe adresele de email ale TES.

Cine încearcă acum să acceseze postarea respectivă este întâmpinat cu mesajul de mai sus.

Postarea inițială era cea de mai jos:

 

Reamintim că autoritățile au reușit să-l identifice pe cel ce a trimis emailul de mai sus. Se pare că autorul emailului de amenințare este etnic evreu.

Părerea mea e că gestul doamnei Morgenstern e tardiv și nu face decât să întărească impresia că totul nu a fost decât o încercare de auto-victimizare, mai ales după ce și acuzele de antisemitism aduse unor colegi într-o postare anterioară se dovedesc a fi produs al imaginației domniei sale.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


4 comentarii la „Maia Morgenstern a șters de pe FB postarea cu emailul de amenințare antisemit”

  1. Bravo Dragos, complimente ! Intr-o tara occidentala ar fi platit o amenda penala pentru defaimare si ar fi pierdut apetitul pentru astfel de comportamente tendentioase .

  2. Bine ca a sters postarea chiar si mai tarziu; e un semn ca s-au rezolvat lucrurile ceea ce va conduce ca in viitor sa fie mai atenta fata de atitudini care ar putea slabi consideratia sa pentru romani si pentru armonia sociala!

  3. Mi am dat seama de la inceput ca textul e scris de un evreu pentru ca are geseli gramaticale specifice unui vorbitor de limba evreiasca. La fel au facut si cu asa zisa „profanare” a cimitirului evreiesc. Tactica asta e deja cu vechime istorica.

  4. Simplu , a fost o incercare care face parte dintr-un plan mai mare , ce umeaza sa fie pus in aplicare pas cu pas , privind asa zisa ” xenofobie” a poporului roman , vor fi si alte provocari s-ar putea mult mai reusite , in analiza informatiei , s-ar traduce prin ” test de simulare ” , pentru verificarea reactiei si a factorilor determninanti in reactie . Vor urma sigur alte provocari , mult mai bine regizate , nu ca aceasta , bazata pe regie cel putin de incepator.

Comentariile sunt închise.