Surpriză în sondaje: AUR este la 18 % și continuă să crească. Co-președintele AUR, Claudiu Târziu: Iată de ce ne atacă furibund!

Potrivit unui sondaj de opinie, anunțat marți, AUR a ajuns la 18% din intențiile de vot, la doar un procent în spatele PNL.

„Suntem de facto a doua forță politică a țării. Dar lupta noastră abia a început”, a spus, marți, pe Facebook, co-președintele AUR, Claudiu Târziu, adăugând: „Iată de ce ne atacă furibund!”.

Conform sondajului, PNL a scăzut la 19% în ceea ce înseamnă intenția de vot – percepția pozitivă/negativă a electoratului (persoane peste 18 ani intervievate), USR-Plus se situează la 12%, ceea ce reprezintă o prăbușire majoră, iar PSD a crescut la 32%.

Surpriză majoră o reprezintă  AUR,  care a crescut la 18% și se află „în coasta” liberalilor. Interesantă e și creșterea UDMR la 7%. Restul până la 12% îl reprezintă cei indeciși, scrie Evenimentul Zilei.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Surpriză în sondaje: AUR este la 18 % și continuă să crească. Co-președintele AUR, Claudiu Târziu: Iată de ce ne atacă furibund!”

  1. Propuneti legea sigurantei cetateanului , ca obiectiv fundamental al legii sigurantei nationale , asa cum s-a laudat domnul Presedinte , Klaus , in mai 2020, in sedinta publica si se vede ca a uitat repede. Cu legea sigurantei cetateanului , veti avea min.50 % , din electorat, fiindca oricare roman are nevoie de siguranta : medicala, sociala, educatie si loc de munca.

Comentariile sunt închise.