UPDATE: Premierul Florin Cîţu, ministru interimar al Sănătăţii

ACTUALIZARE ORA 19:45

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de desemnare a premierului Florin Cîţu ca ministru interimar al Sănătăţii, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

ACTUALIZARE ORA 15:30

Din acest moment premierul Florin Cîţu nu mai are susţinerea USR PLUS, a anunţat miercuri Dan Barna, copreşedinte al Alianţei, informează Agerpres.

El a precizat că decizia de demitere a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, „aruncă coaliţia într-o criză majoră”.

ACTUALIZARE ora 12:45

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Știrea inițială

Ministrul sănătății Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Florin Cîțu, în urma discuțiilor avute cu Dan Barna, liderul USR PLUS, miercuri dimineață, anunță Digi24.

Potrivit sursei citate, Dan Barna acesta va ocupa funcția de ministru interimar al sănătății.

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a anunțat Cîțu, potrivit sursei citate.

Andreea Moldovan, secretar de stat în minister, își pierde și ea funcția.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „UPDATE: Premierul Florin Cîţu, ministru interimar al Sănătăţii”

Comentariile sunt închise.