Un preot din Constanța, înger salvator pentru doi bătrâni captivi în flăcări. A intrat în casa care ardea şi i-a scos în braţe

Un preot din Constanţa a intrat într-o casă cuprinsă de flăcări și a salvat doi bătrâni din incendiu, scrie ObservatorNews.ro.

Ajutat de doi pompieri aflaţi în timpul liber, preotul şi-a croit drum prin foc pentru a-i salva pe cei doi bătrâni. A scos o femeie de 60 de ani pe braţe şi a ajutat şi la evacuarea unui bărbat de 65 de ani.

„Părintele Gicu a intrat acolo şi i-a scos în braţe. Astfel n-aveau nicio şansă la ce flăcări erau”, au spus martorii, potrivit sursei citate.

Bătrâna a fost evaluată medical la faţa locului, ulterior aceasta a refuzat transportul la spital, a precizat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea. Totodată, bătrânul, care prezintă arsuri la suprafaţa corpului, a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă şi transportat la Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa, acesta fiind inconştient.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost