Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, despre alegerile de la Chișinău: AUR va cîștiga cu siguranță cel puțin 10% din voturile cetățenilor Republicii Moldova, în 11 iulie

AUR a apărut în Republica Moldova cu scopul de a-i uni pe unioniști și de a-i guverna mai bine pe toți cetățenii și va obține cel puțin 10% din voturile cetățenilor Republicii Moldova, spune co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Într-o postare intitulată „Șansa (de) AUR pentru Republica Moldova”, liderul Claudiu Târziu explică în ce context a apărut AUR în Republica Moldova și de ce un rezultat bun obținut de AUR la alegeri ar reprezenta nu numai o izbîndă a unioniștilor, ci și un ajutor nesperat pentru Maia Sandu și partidele care o susțin.

„AUR are un frate geamăn în Basarabia. AUR a apărut în Republica Moldova cu scopul de a-i uni pe unioniști și de a-i guverna mai bine pe toți cetățenii. De cînd s-a născut, AUR a făcut apel la unitate. Odată ce s-au stabilit alegerile parlamentare anticipate din statul românesc de dincolo de Prut, AUR a repetat mai apăsat invitațiile la unire.

Cîteva formațiuni politice mai vechi au înțeles că șansa unioniștilor este unitatea și s-au alăturat proiectului AUR, devenind AUR. Alții încă nu s-au decis încă. Dar nici mult timp nu le-a mai rămas.

AUR a reușit să obțină 47 de mandate de parlamentari la București pe 6 decembrie 2020. AUR are alură de învingător. AUR naște în electorat încrederea că poate obține victoria și, mai important, că poate face bine cetățenilor moldoveni. Nici unul dintre celelalte partide unioniste nu au aceste atuuri. Alegerea e simplu de făcut.

AUR va cîștiga cu siguranță cel puțin 10% din voturile cetățenilor Republicii Moldova în 11 iulie a.c. Și aceasta va fi nu numai o izbîndă a unioniștilor, ci și un ajutor nesperat pentru Maia Sandu și partidele care o susțin. Altfel, situația care a provocat alegerile anticipate s-ar putea repeta.

Maia Sandu nu va obține mai mult de 35-40% dintre voturi și nu poate coabita cu comuniștii, nici nu se poate lăsa pe mîna ȘOR.

Maia Sandu are nevoie de un aliat cu opțiuni vestice sănătoase, cu un sprijin puternic din România și cu reprezentanți noi, curați, neimplicați în sistemul de corupție din Republica Moldova. Acest aliat poate fi unul singur: AUR.

Este clar ca lumina zilei.

De aceea, sînt greu de înțeles ezitările unora dintre unioniști față de AUR, ca și atacurile asupra AUR venite din partea acelora care pretind că vor o guvernare cinstită și eficientă – irealizabilă în absența AUR din viitorul Parlament al Republicii Moldova.

Mai sînt puține zile pînă la fixarea listei naționale de candidați pe care o va susține AUR în alegerile din 11 iulie a.c. Dumnezeu să ne dea mintea românului cea de pe urmă!”, a scris, pe Facebook, liderul AUR, senatorul Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, despre alegerile de la Chișinău: AUR va cîștiga cu siguranță cel puțin 10% din voturile cetățenilor Republicii Moldova, în 11 iulie”

  1. Atâta timp cât România adoptă legi ”europene” care promovează sodomia, nu prea văd cum moldovenii vor dori să se unească cu o țară ”progresistă” care și-a boicotat ocazia unică de a proteja familia (la acel Referendum).

Comentariile sunt închise.