Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, de Ziua Românilor de Pretutindeni: Curaj, încredere și speranță! Vă mulțumesc pentru că faceți un bun renume României

Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a transmis, duminică, un mesaj de felicitare tuturor românilor care trăiesc în străinătate, cu ocazia Zilei Românilor de Pretutindeni.

„Dragi frați români de pretutindeni, celor care fac parte din comunitățile istorice românești, din teritoriile despărțite vremelnic de trupul țării, din diaspora română, tuturor oriunde v-ați afla, vă adresez astăzi, de Ziua Românilor de Pretutindeni, la mulți ani și Dumnezeu să vă ajute!

Vă îndemn să aveți încredere, căci la București există oameni politici care vă sînt aproape, care vă slujesc interesele, care înțeleg dificultățile prin care treceți și care încearcă din răsputeri să articuleze o politică favorabilă păstrării identității naționale și o politică prin care românitatea să fie respectată așa cum merită.

Vă îndemn să vă manifestați în continuare așa cum ați făcut-o de-a lungul vremii, mai ales în ultimii 10-15 ani, atunci cînd ați văzut că țara este în pericol. Vă îndemn să vă exprimați opinia și să luați atitudine ori de cîte ori veți simți că este necesar.

Noi, acei puțini oameni politici de la București care vă țin partea, avem nevoie de sprijinul vostru, al tuturor. Și voi aveți nevoie de o reprezentare corectă a propriilor interese în Parlamentul țării și la vîrful statului român.

Vă îndemn așadar să manifestați curaj, încredere și speranță! Vă mulțumesc pentru că faceți un bun renume României și îmi exprim, la rîndul meu, nădejdea că nu este departe ceasul cînd condițiile din România vor fi prielnice întoarcerii acasă – a celor care vă doriți acest lucru. Încă o dată vă urez la mulți ani și vă îmbrățișez pe toți din inimă!”, a transmis, duminică, liderul AUR, senatorul Claudiu Târziu.

 

 

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, de Ziua Românilor de Pretutindeni: Curaj, încredere și speranță! Vă mulțumesc pentru că faceți un bun renume României”

  1. Multumim pt unicele ganduri bune pe care le primim ,in acest context .Sfanta Treime sa va lumineze gandurile si pasii ,sa reusim sa ne intoarcem in Romania ,farà sa fim umiliti,pacaliti si farà ca cei ramasi in tara sa se comporte urat cu noi.Sunt un membri al AUR ,dar intentionez sa reusesc sa contactez un membru AUR in sectorul 5 Bucuresti .Multunesc

Comentariile sunt închise.