UPDATE/ Președintele AUR din Republica Moldova, Vlad Bilețchi, la București: Vom ajunge în cele două Parlamente de pe ambele maluri ale Prutului și vom reuși să înfăptuim reîntregirea neamului românesc

ACTUALIZARE ORA 13:00

Vom ajunge în cele două Parlamente de pe ambele maluri ale Prutului și vom reuși să înfăptuim reîntregirea neamului românesc, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, președintele AUR din Republica Moldova, Vlad Bilețchi.

„Basarabia a fost, este și va fi românească. Pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie ca pe ambele maluri ale Prutului să existe o forță politică care să transpună acest sentiment într-un intrument politic de reprezentare în Parlament (..).

AUR nu recunoaște hotarul de la Prut. Vom ajunge în cele două Parlamente și vom reuși să înfăptuim reîntregirea neamului românesc”, a spus Vlad Bilețchi.

Știrea inițială

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) organizează, miercuri, o conferință de presă, tema principală fiind planul formațiunii pentru alegerile parlamentare anticipate care vor avea loc peste Prut, a informat partidul AUR, prin intermediul unui comunicat de presă.

Conferința este anunțată pentru ora 11:30, la nivelul P1 de la Camera Deputaților.

Potrivit sursei citate, obținerea personalității juridice proprii de către Alianța pentru Unirea Românilor din Republica Moldova și planul formațiunii pentru alegerile parlamentare anticipate care vor avea loc peste Prut în data de 11 iulie sunt principalele subiecte ale conferinței de presă.

Conferința va fi susținută de domnul senator Claudiu Târziu și domnul deputat George Simion, copreședinți ai partidului.

În cadrul evenimentului vor lua cuvântul și președintele partidului AUR din Republica Moldova, Vlad Bilețchi, și deputatul AUR de diaspora, basarabeanul Boris Volosatîi.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost